دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ثبت اطلاعات معادن با فناوری بومی ممکن شد

ثبت اطلاعات معادن با فناوری بومی ممکن شد
محققان کشور موفق به طراحی سامانه‌ای هوشمند شدند که در شهرداری‌ها، معادن و شرکت‌های خدماتی برای ثبت اطلاعات کاربران کاربرد دارد و اکنون برای ۶۰۰ معدن در کشور برنامه‌ریزی می‌کند.
کد خبر : 869693

سینا هوشیار، نماینده یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه در طراحی زیرساخت فناوری اطلاعات، تولید نرم‌افزار، مشاوره و خدمات فناوری اطلاعات فعال هستیم به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به تازگی موفق به طراحی یک سامانه مدیریتی شدیم که برای نظارت، کنترل و ارزیابی کارمندان یک سازمان به‌کار گرفته می‌شود.

به گفته وی، نظارت بر عملکرد کارکنان بر روند کار و عملیات و تهیه‌ گزارش عملیات از ویژگی‌های برجسته این سامانه به‌شمار می‌رود.

نماینده این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه سامانه مدیریتی در شهرداری‌ها و معادن برای اقدامات نمادین شهری کاربرد دارد، مطرح کرد: اکنون با استفاده از این سامانه می‌توانیم برنامه‌ریزی و مدیریت ۶۰۰ معدن کشور را پوشش دهیم.

وی افزود: سامانه مدیریتی قادر به پیگیری و رفع مشکلات شهری است، اظهار کرد: همچنین یک جی‌پی‌اس روی ماشین‌های شهرداری نصب می‌شود که افراد می‌توانند اطلاعات ماشین را به‌طور کامل رصد کنند.

هوشیار اضافه کرد: در گذشته زمانی‌که پلی در سطح شهر خراب می‌شد، افراد باید به‌صورت تلفنی با یکدیگر اطلاعات را در میان می‌گذاشتند؛ اما اکنون با استفاده از این سامانه می‌توانند مشکلات و چالش‌ها را مشخص کنند. این نرم افزار روی گوشی برای ثبت اطلاعات نصب می‌شود و افراد برای ثبت این اطلاعات حتماً باید در موقعیت حضور پیدا کنند، در غیر اینصورت قادر به ثبت نیستند.

نماینده این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: این سامانه از دو قسمت برنامه تحت موبایل و برنامه تحت وب تشکیل شده است که برنامه موبایلی این سامانه ناظران سازمان را قادر می‌سازد تا با در دست داشتن تلفن همراه هوشمند خود به محل مورد نظر برای نظارت و بازدید مراجعه کنند.

هوشیار اضافه کرد: برنامه تحت وب این سامانه برای استفاده مدیران سازمان، جهت مدیریت کارمندان و مشاهده گزارشات مدیریتی و گزارشات نظارتی استفاده می‌شود.

به‌گفته وی، این سامانه نمونه داخلی ندارد و در حال حاضر تنها تولیدکننده محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب