تولید تجهیزات خاص صنایع توسط محققان داخلی
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا فاضلی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان با اشاره به تولید برخی از تجهیزات پیشرفته مورد نیاز صنایع عنوان کرد: کشور ما در شرایط تحریم نیاز به تجهیزات پیشرفته دارد؛ بنابراین تصمیم گرفتیم در جهت رفع نیازهای مهم صنعت کشور در برخی زمینهها تجهیزات خاص بسازیم.
این فعال فناور با اشاره به تولید و تجاریسازی راکتورهای همزندار تحت فشار عنوان کرد: مهمترین کاربرد و وظیفه این نوع راکتورها، ایجاد بستر مناسب برای انجام واکنشهای شیمیایی و متناسب با برنامهریزی از پیش تعیینشده است تا محصول مورد نظر ایجاد شود.
وی از طراحی و تولید کوپلینگهای مغناطیسی گفت و ادامه داد: تجهیزات کوپلینگ برای انتقال گشتاور از یک شفت یا الکتروموتور به کار میروند و در انتقال مایعات کاربردهای گستردهای دارند.
فاضلی به سایر تجهیزات و دستگاههای تولیدشده در این شرکت دانشبنیان اشاره کرد و گفت: از مهمترین این تجهیزات میتوان به اتوکلاوهای صنعتی، بیوراکتورها و میکسرهای دو پروانهای سیارهای اشاره کرد که بهطور عمده در صنایع مختلفی از جمله آزمایشگاهی، دارویی و شیمیایی استفاده میشوند.
وی با تأکید بر اینکه بدون برخی از این تجهیزات، فعالیتهای خاص که نیاز به دما و فشار و سرعت بالا داشته باشند، امکانپذیر نیست، افزود: مهمترین حوزههای کارکردی این تجهیزات را میتوان صنایع نفت و پتروشیمی، شیمیایی، رنگ و رزین و چسب، سیمان و فولاد، پزشکی، شیشه، کامپوزیت، لاستیک، پلیمر و صنایع آزمایشگاهی دانست.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به مزایای رقابتی تجهیزات ساخت، عنوان کرد: نمونههای مشابه خارجی این دستگاهها با قیمتهای خیلی بالا و بدون خدمات پس از فروش و گارانتی وارد میشوند؛ اما دستگاههای ساخت این شرکت دانشبنیان علاوه بر داشتن خدمات پس از فروش و گارانتی یکساله، بهطور سفارشی و در تعامل با خریداران ساخته میشوند.
فاضلی ادامه داد: ماهیت این دستگاهها بهگونهای است که باید با مشتریان جلسات فنی برگزار کرد و بهطور سفارشی طراحی و ساخته شوند تا ضمن اینکه نیاز آنها برطرف میشود، از هزینه بیشازحد جلوگیری شود.
وی به امکان سفارشیسازی مطابق نیاز مشتری و قیمت کمتر نسبت به نمونههای خارجی بهعنوان سایر مزایای رقابتی این محصولات اشاره کرد و افزود: این شرکت دانشبنیان برای ۶ نفر بهطور مستقیم اشتغال ایجاد کرده و کمکی درخور توجه را بهطور غیر مستقیم به چرخه خدمات صنعتی کشور داشته است.
انتهای پیام/