دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش همکاری‌های دوجانبه میان استان‌ها و پژوهشگاه فاوا

افزایش همکاری‌های دوجانبه میان استان‌ها و پژوهشگاه فاوا
صبح امروز نشست برخط با ادارات کل استانی ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات با حضور رئیس پژوهشگاه فاوا در خصوص افزایش همکاری‌های دوجانبه با استان‌ها برگزار شد.
کد خبر : 867533

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، صبح امروز نشست برخط رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات فاوا با مدیران ادارات کل استانی ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. در این نشست، زمینه‌ها و روش‌های همکاری مشترک در حوزه آموزش، پژوهش و نوآوری فاوا موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

رضوی زاده، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ابتدای جلسه ضمن تشکر از تعاملات خوب مدیران ادارات کل استانی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور با پژوهشگاه به معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های پژوهشی، آموزشی و آزمایشگاهی پژوهشگاه در راستای حل چالش‌ها و نیازمندی‌های استانی پرداخت. 

وی با تأکید بر لزوم تقویت همکاری‌های علمی و فنی بین پژوهشگاه فاوا وادارات کل استانی گفت: پژوهشگاه فاوا به‌عنوان یک مرجع علمی و فنی در حوزه فاوا آمادگی دارد تا با استفاده از دانش و تجربه خود، در حل مسائل و چالش‌های استانها در زمینه های موردنظر استان‌ها مشارکت نماید.

رضوی زاده، بابیان اینکه پژوهشگاه فاوا دارای شبکه گستردهای از محققان، استادان، دانشجویان و صنعتگران در حوزه فاوا است، گفت: پژوهشگاه فاوا با ظرفیت‌های موجودی که دارد، می‌تواند به‌عنوان یک پل ارتباطی بین دانشگاه‌ها، صنعت و دولت در حوزه فاوا به‌ویژه در استان‌ها عمل کند. 

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، همچنین به معرفی برخی از پروژه‌های جاری و آینده پژوهشگاه فاوا در زمینه‌های زیرساختی، شبکه‌های نسل پنجم، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بلاک چین، رایانش ابری، رایانش فوق‌سریع، امنیت فضای سایبری اشاره کرد.

در ادامه جلسه مدیران ادارات کل استانی نیز از ظرفیت‌ها، فعالیت‌ها و نیازهای خود در حوزه فاوای استانها گزارش‌هایی دادند و پیشنهاد‌ها و درخواست‌های خود را برای ارتقای همکاری با پژوهشگاه فاوا ارائه کردند.

در پایان جلسه، بر محورهای همکاری شامل بهره گیری از ظرفیت متخصصین و نخبگان استانی در فعالیتهای پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه، برگزاری دورههای آموزشی مهارت محور، نشستها و کارگاههای تخصصی در حوزه فاوا در استانها حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مبتنی بر نیازها و چالشهای کلان کشور و افزایش تعاملات استان‌ها و پژوهشگاه تأکید گردید.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب