دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

لزوم حکمرانی قوی در استفاده از مزایای هوش مصنوعی

لزوم حکمرانی قوی در استفاده از مزایای هوش مصنوعی
شرکت‌هایی که چارچوب‌های حکمرانی قوی را در زمینه هوش مصنوعی پیاده‌سازی می‌کنند، می‌توانند خطرات را کاهش دهند و از مزایای آن بهره ببرند.
کد خبر : 865811

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، مطالعه‌ای که توسط «دیتا دات کام» (Data.com) انجام شده و ۳۱۸ تصمیم گیرنده کسب و کار در سازمان‌های استرالیایی را درگیر کرده است، از تناقض قابل توجهی در چشم انداز کسب وکار استرالیا پرده برداشته است.

این مطالعه یک اختلاف قابل توجه را نشان می‌دهد: در حالی که ۷۲ درصد از کسب و کار‌ها به طور فعال از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، فقط ۵۲ درصد آن‌ها سیاست‌های مرتبط با هوش مصنوعی را دنبال کرده‌اند و ۴۰ درصد نیز دستورالعمل‌های قانونی را وضع کرده اند. این مطالعه نشان می‌دهد که اگرچه ۸۰ درصد کسب و کار‌ها توانایی‌های هوش مصنوعی را تایید می‌کنند، درک کاملی از پیامد‌های امنیتی آن ندارند. علاوه بر این، ۶۰ درصد آن‌ها در مورد امنیت، کنترل و اخلاق ابراز نگرانی می‌کنند.

این مطالعه همچنین صنایعی را شناسایی می‌کند که بیش‌ترین بهره را از پذیرش هوش مصنوعی می‌برند که  خدمات مالی به عنوان بیش‌ترین فرصت (۲۲ ٪) و ریسک (۳۰ ٪) در این راه پیشتاز هستند و خدمات بهداشتی و حقوقی از نزدیک پی‌گیری می‌شوند.

الکس کوتس، مدیرعامل «دیتا دات کام» استرالیا، بر اهمیت حکمرانی در زمینه هوش مصنوعی تأکید می‌کند. او تاکید می‌کند که سازمان‌ها باید چارچوب‌های حاکمیتی قوی را برای مدیریت کارآمد ریسک‌های مرتبط اجرا کنند.

یافته‌های این مطالعه پیامد‌هایی برای شرکت‌ها، نیروی کار و به طور کلی اقتصاد دارد. شرکت‌هایی که فناوری‌های هوش مصنوعی را بدون خط‌مشی‌ها و دستورالعمل‌های مناسب اتخاذ می‌کنند، در معرض خطر قرار نقض‌های امنیتی، نگرانی‌های اخلاقی و مسئولیت‌های قانونی قرار می‌گیرند. از سوی دیگر، شرکت‌هایی که چارچوب‌های حکمرانی قوی را پیاده‌سازی می‌کنند، می‌توانند این خطرات را کاهش دهند و از مزایای استفاده از هوش مصنوعی مانند افزایش بهره‌وری، رشد درآمد و کاهش هزینه بهره ببرند.

نیروی کار نیز تحت تاثیر پذیرش هوش مصنوعی قرار خواهد گرفت و برخی مشاغل خودکار و برخی دیگر نیازمند مهارت‌های جدید خواهند بود. در دراز مدت، پذیرش هوش مصنوعی پتانسیل ایجاد رشد اقتصادی و فرصت‌های شغلی را دارد، اما نیازمند یک رویکرد استراتژیک است که تاثیر آن بر کل جامعه را در نظر بگیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب