دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در فراخوانی؛

طرح‌های کاربردی‌سازی «چاپگر زیستی در مهندسی بافت» حمایت می‌شوند

طرح‌های کاربردی‌سازی «چاپگر زیستی در مهندسی بافت» حمایت می‌شوند
بنیاد ملی علم ایران در عرصه کاربرد چاپگر زیستی قصد دارد تا سقف سه برابر شرایط عادی طرح‌ها، اولویت پژوهشی و تحقیقاتی را در قالب فراخوان عمومی مورد حمایت قرار دهد.
کد خبر : 864949

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنیاد ملی علم ایران (صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور) با هدف جهت‌دهی علمی و حمایت ویژه از اندیشمندان و محققان برجسته کشور برای ورود و یا عمق‌بخشی به تحقیقات در عرصه کاربرد چاپگر زیستی در مهندسی بافت بنا دارد تا سقف سه برابر شرایط عادی طرح‌ها این اولویت پژوهشی و تحقیقاتی را در قالب فراخوان عمومی مورد حمایت قرار دهد.

چاپگر زیستی یک فناوری جدید است که از ترکیبی از بیولوژی، مهندسی بافت و ساختار‌های سه‌بعدی برای ساخت بافت‌ها و اعضای بدن استفاده می‌کند. این فناوری همچنین شامل مواد زیست‌سازگاری مانند هیدروژل‌ها و سلول‌های زنده است.

محور‌های تحقیقاتی در چاپگر زیستی شامل بهبود روش‌های ساخت، استفاده از مواد مناسب، ساختاردهی بهینه، خواص مکانیکی مناسب و کاربرد‌های بالینی است.

محور‌های تحقیقاتی این فراخوان در حوزه تولید بافت‌ها و اعضا بدن شامل بافت قلب (تولید بافت قلب برای ترمیم قسمت‌های آسیب‌دیده از قلب)، بافت عضلانی (تولید بافت عضلانی برای بهبود و ترمیم ضایعات عضلانی)، بافت کلیه (تولید بافت کلیه به منظور ترمیم کلیه‌های آسیب‌دیده و حتی ساخت کلیه مصنوعی) و بافت استخوان (تولید بافت استخوان به منظور ترمیم شکستگی‌های استخوان، تولید ایمپلنت‌های استخوانی، و بهبود ساختار استخوان در بیماری‌های مرتبط با استخوان) می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب