نهمین دوره نشست تبادل فناوری بین دانشمندان جهان اسلام برگزار میشود
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، دکتر فاطمه حقجوی جوانمردی، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور امرور در نشست خبری برگزاری نهمین دوره تبادل تجربیات علم و فناوری (استپ) که در محل این معاونت برگزار شد، اظهار کرد: جایزه مصطفی یکی از بزرگترین جایزههایی است که به دانشمندان صاحب اثر اعطا میشود.
وی با بیان اینکه اگر نگاهی به بازتاب جایزه در رسانههای تخصصی علم و فناوری بیاندازیم از جایزه مصطفی به عنوان نوبل اسلامی یاد میشود، گفت:
با تاسیس بنیاد مصطفی جریانسازی علم و فناوری در جهان رخ داد که این نقش آموزههای اسلامی را نشان دهد.
حق جوی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای بنیاد مصطفی (استپ) است؛ در استپ، برنامه تبادل علم و فناوری به طور خاص طراحی شده است تا بین دانشمندان مسلمان شبکه سازی ایجاد شود.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور تصریح کرد: رویداد استپ قرار است ذهنهای درخشان و دانشمندان برجسته را در کنار یکدیگر قرار دهد.
حق جوی با بیان اینکه امیدواریم پروژههای علم و فناوری مشترک در حاشیه این رویداد به ثمر بنشیند، گفت: در قالب نشست استپ سخنرانی، پنل و میزگرد وجود دارد.
وی گفت: استپ در دو بخش علمی و فناوری طی ۸ سال با موفقیت برگزار شده است.
به گفته رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، هدف از برگزاری این نشست این است که دانشمندان ایرانی از این رویداد آگاه شوند. ما برنامهای داریم تا در حوزههای سلامت، انرژی و هوش مصنوعی بین دانشمندان جهان اسلام شبکهسازی کنیم.
وی ادامه داد: نشست استپ همزمان با پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی، مهرماه در اصفهان برگزار می شود. قرار است در این رویداد برگزیدگان جایزه مصطفی نیز معرفی و تقدیر شوند.
انتهای پیام/