دهقانی: از کنسرسیوم شرکتهای دانشبنیان ذیل قانون جهش تولید حمایت میکنیم
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری از خطوط تولید یک شرکت دانشبنیان، تولیدکننده انواع ملزومات روشنایی بازدید کرد و با فعالان این شرکت به گفتگو نشست.
این شرکت به عنوان نخستین تولید کننده چراغهای ضدانفجار در ایران، موفق شده است مطابق با استانداردهای بینالمللی ضمن تولید و تأمین نیاز داخلی، زمینه را برای ورود محصولات ساخت ایران به بازارهای بینالمللی فراهم کند.
دهقانی، ضمن آشنایی با روند تولید این محصولات ضمن بازدید از کارخانه شرکت از سالنهای مونتاژ بخشهای تحقیق و توسعه، آزمایشگاه تحقیقاتی، بخش فنی و مهندسی، مرکز طراحی، رنگ، ریختهگری و آبکاری این کارخانه بازدید کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری در حاشیه بازدید از این شرکت با اشاره به توانمندی داخلی در طراحی و ساخت محصولات پیشرفته و رقابتپذیر در بازارهای بینالمللی گفت: توانمندی شرکتهای دانشبنیان داخلی در طراحی و ساخت محصولات با کیفیت و رقابتی به حدی است که از ظرفیت حضور در بازارهای بینالمللی برخوردار هستند.
وی با اشاره به تخصص نیروی انسانی کشور در ساخت محصولات حوزه روشنایی، همپای استانداردهای جهانی افزود: قرار گرفتن تخصص نیروی انسانی توانمند در کنار عزم و اراده صنعتگر داخلی، زمینهای فراهم کرده است که امکان طراحی و ساخت انواع محصولات حوزه روشنایی در کشور فراهم باشد.
دهقانی به تسهیلات مختلف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برای حمایت از شرکتهای فناور و پیشران برای تولید محصولات قابل رقابت در بازارهای بینالمللی اشاره کرد و گفت: معاونت علمی با تکیه به ابزارهای حمایتی از جمله قانون جهش تولید دانشبنیان از شرکتهای فناور و پیشران برای توسعه اقتصاد دانشبنیان حمایت میکند.
وی با اشاره به حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از شرکتهای دانشبنیان نوپا، نوآور و فناور برای حفظ و ارتقای نیروی انسانی و جذب نیروی انسانی جدید عنوان کرد: حمایت از تأمین سرمایه، ارتقای زیر ساختهای طراحی صنعتی، تحقیق و توسعه و کمک به رونق بازار صادراتی شرکتهای دانشبنیان از دیگر حمایتهای معاونت علمی ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان است.
دهقانی با تأکید بر اهمیت ارتقای طراحی و نوآوری و شرکتهای دانشبنیان افزود گفت: شرکتهای دانشبنیان فناور از سه ویژگی مهم برخوردارند که کمک به ایجاد شرکتهای جدید بر مبنای تحقیق و توسعه، ایجاد اشتغال تخصصی و حجم بازار است.
یک کارخانه صنایع در زیرساختی به مساحت ۶ هکتار و زیربنایی حدود ۱۲ هزار متر مربع در بخشهای قالبسازی، تزریق پلاستیک و ریختهگری و طراحی فعال است.
فعالیت این شرکت دانشبنیان زمینه را برای اشتغال مستقیم ۸۰۰ نفر فراهم کرده است.
انتهای پیام/