مدیریت ریسک پروژههای تحقیق و توسعه با قانون جهش تولید دانشبنیان
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه هماندیشی «بهرهمندی از ظرفیتهای ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان» با حضور مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و یک گروه فعال در عرصه پتروشیمی برگزار شد.
پیرو توافقنامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و یک هلدینگ فعال در عرصه پتروشیمی با موضوع توسعه اقتصاد دانشبنیان، نشست بررسی ظرفیتهای توافقنامه با محوریت مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد.
بررسی ظرفیتهای توافقنامه از جمله تعریف مگاپروژهها، حل نیازهای جاری صنایع پتروشیمی و توسعه محصولات جدید با ارزش افزوده بالا در صنایع پتروشیمی با استفاده از ابزارهای موجود در قانون جهش تولید دانشبنیان با محوریت دفتر راهبرد و زیر ساخت توسعه محصول فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی و مرکز راهبری ستادهای ویژه توسعه اقتصاد دانشبنیان، مهمترین محور این نشست بود.
مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در این نشست با اشاره به اینکه قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان که در سال ۱۳۸۹ تصویب شد جزء معدود قانونهایی است که بیش از ۹۵ درصد آن اجرا شده است، گفت: پس از ۱۰ سال اجرای مستمر قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، قانون جهش تولید دانشبنیان با هدف رفع خلا اقتصاد دانشبنیان تصویب شد که متناظر با تحقیق و توسعه است.
وی افزود: قانون جهش تولید دانشبنیان، قانون بنگاههای نوآور است و براین اساس مفهوم اعتبار مالیاتی به ساختار مالیاتی کشور افزوده شد و در واقع با این قانون ریسک پروژههای تحقیق و توسعه مدیریت میشود.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: هدف ما این است که با استفاده از اعتبار مالیاتی، صنعت پتروشیمی از نظر فناوری در بخشهای مختلف ارتقا یابد.
وی با اشاره به اینکه ساختار کلی قانون جهش تولید دانشبنیان، معافیت هدفمند توافق شده است، افزود: ما در تمام شرایط از شرکتها برای اجرایی شدن این قانون حمایت و پشتیبانی میکنیم.
انتهای پیام/