افتتاح نمایندگی شرکت دانشبنیان تولیدکننده کامپوزیتهای دندانی در ۴ کشور
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی محمودی، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در خصوص روند فعالیت این شرکت گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود در دانشگاه شهید بهشتی راهاندازی کنیم. در نهایت در سال ۱۴۰۱ مجوز دانشبنیان کسب کردیم و دی ماه همان سال وارد بازار شدیم.
وی گفت: در حال حاضر با استفاده از فناوری رنگ ذاتی، کامپوزیتهایی تولید میکنیم که رنگ آنها ثبات بیشتری دارد. در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه میشود.
محمودی با بیان اینکه فناوری کامپوزیتهای دندانی در جهان در انحصار شرکت ماست، اظهار کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنـده شده و در ایـن فنـاوری بـا ذرات رنـگ ماننـد عناصـر ذاتـی مـاده رفتـار میشـود. تمام ایـن مزایـا در عیـن حفـظ خـواص نـوری فوق العـاده همچـون ترانس لوسنسـی، سایه و اپال سـنس بدسـت آمـده اسـت. فنـاوری رنـگ ذاتـی در کنـار نشـتی کـم، جـذب آب و حلالیـت در آب اندک منتـج از ترکیـب منحصـر بهفـرد مـاده، منجـر بـه افزایـش دوام و کیفیـت ترمیـم میشـود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در ادامه با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تأمین میشد، گفت: «در حدود سالهای ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده و چنین واردات بیرویهای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامهریزی کردهایم، اما چنان چه اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید میکنیم، در حالی که قیمت آنها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
محمودی در پایان با اشاره به برنامهریزی ویژه این شرکت برای صادرات گفت: در حال حاضر نمونه محصولات خود را برای کشورهای لبنان، سوریه، ترکیه و عراق فرستادهایم. نمونههای ارسالی در سوریه پذیرفته شده و قرار است تا یک ماه دیگر نمایندگی کامپوزیتهای این شرکت دانشبنیان در آن کشور راهاندازی شود.
انتهای پیام/