دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

صادرات دو میلیون دلاری ماشین‌آلات صنایع غذایی به کشور‌های آفریقایی

صادرات دو میلیون دلاری ماشین‌آلات صنایع غذایی به کشور‌های آفریقایی
محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی شدند که پیش‌بینی شده بر اساس قراردادهای منعقدشده، ۴ خط تولید این دستگاه‌ها را در کشورهای آفریقایی راه‌اندازی کنند.
کد خبر : 860817

حسن عبدالله‌زاده، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه این شرکت در تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی، انواع ماشین‌آلات صنایع لبنی، دستگاه خشک‌کن میوه، خط تولید خلال سیب‌زمینی، ماشین‌آلات پنیر پیتزا فعالیت می‌کند، اظهار کرد: این شرکت در راستای رفع چالش‌های مرتبط با صنایع غذایی، ماشین‌آلات مختلف و مرتبط را ساخته است.

به گفته وی؛ در این شرکت به‌واسطه تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی موفق به انعقاد قراردادی یک میلیون دلاری با تاجران کشور اوگاندایی شدیم.

مدیر این شرکت با بیان اینکه مبلغ قرارداد بالغ‌ بر دو میلیون دلار است، تصریح کرد: در فاز اول قرارداد به مبلغ یک میلیون دلار و در فاز دوم به مبلغ دو میلیون دلار منعقد شده است.

وی اضافه کرد: این مبلغ قراداد به تجهیز، راه‌اندازی و آموزش خط تولید صنایع خشک‌کن، خط تولید لواشک شکلاتی یا مجلسی، غذاها، میوه‌های پای درختی و سورتینگ میوه‌های درجه پنجم و ششم اختصاص داده می‌شود؛ قرار بر این است چهار خط تولید در اوگاندا راه‌اندازی شود.

عبدالله‌زاده مطرح کرد: این شرکت با فروش ماشین‌آلات خط تولید لواشک شکلاتی یا مجلسی، خط تولید چیپس و دم‌نوش میوه به تاجران کشور اوگاندا طی قراردادی که در محل پارک علم و فناوری اردبیل منعقد شد، توانست اولین صادرات دستگاه‌های خود را به کشور خارجی آغاز کند.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد: زمان تحویل این دستگاه‌ها به کشور اوگاندا دوساله است که نسبت به شرایط پرداختی به آن‌ها خدمات ارائه داده می‌شود.

عبدالله‌زاده با بیان اینکه به ازای دریافت یک دلار باید ۴۸۷ هزار ریال هزینه کنیم، اضافه کرد: در حال حاضر صادرات برای تولیدکنندگان ایرانی بهترین شرایط مناسب است که ارزآوری خوبی برای کشور به همراه دارد. همچنین بحث کسب‌وکار، کارآفرینی و کارآمدی نیز رونق و توسعه پیدا می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان یادآور شد: قصد داریم تعداد بیشتری قرارداد با کشور‌های آفریقایی منعقد کنیم.

وی با بیان اینکه نیاز ماشین‌آلات صنایع غذایی کشور در داخل کشور تأمین می‌شود، خاطرنشان کرد: خط تولید چیپس سیب‌زمینی یک میلیون و دویست دلار هزینه دارد که با نصف قیمت در ایران آن را تولید می‌کنیم.

وی گفت: بازار و کشور هدف قاره آفریقا، کشور‌های ساحل عاج مانند تانزانیا است که شرایط برای تولید ماشین‌آلات تبدیلی بسیار  مناسب و مساعد است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب