دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک تأکید کرد؛

ضرورت تعریف پروژه‌های پیشران حوزه هوش مصنوعی/ پیشنهاد ۹ راهبرد ملی

ضرورت تعریف پروژه‌های پیشران حوزه هوش مصنوعی  پیشنهاد ۹ راهبرد ملی
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بر تعریف پروژه‌های پیشران برای کمک به توسعه زیست‌بوم هوش مصنوعی تأکید کرد.
کد خبر : 860611

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رشاد حسینی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در نشست مشترک با استاندار زنجان با تأکید بر تعریف پروژه‌های پیشران برای کمک به توسعه زیستبوم هوش مصنوعی اظهار کرد: توسعه زیست‌بوم هوش مصنوعی یکی از ضروریاتی است که می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های استانی آن را محقق کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید جلسات بیشتری بین ستاد و دیگر استانداران برگزار شود، افزود: این جلسات کمک می‌کند تا از ظرفیت استانداری‌ها برای تعریف طرح‌های کلان و پیشران در این حوزه بر مبنای نیاز و توانمندی‌های استانی استفاده شود.

۹ راهبرد ملی برای توسعه هوش مصنوعی در کشور

محسن افشارچی استاندار زنجان نیز با اشاره به اینکه تعریف پروژه‌های پیشران و آیندهنگرانه در حوزه هوش مصنوعی یکی از دغدغه‌ها و مسائل کلان کشور است، گفت: با توجه به ظرفیت‌های انسانی و زیرساخت‌های محاسباتی این استان، می‌توان برخی از این پروژه‌ها را در زنجان اجرایی کرد.

وی، راهبرد‌های ۹ گان‌های نیز برای توسعه هوش مصنوعی در ایران پیشنهاد کرد و افزود: «شناسایی و پشتیبانی ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی»، «سرمایه‌گذاری درازمدت در پژوهش‌های بنیادین در هوش مصنوعی» و «توسعه همکاری انسان و هوش مصنوعی» ازجمله این راهبرد‌ها است.

استاندار زنجان ادامه داد: همچنین از دیگر راهبرد‌ها می‌توان به «پژوهش برای درک پیامد‌های اخلاقی، حقوقی و اجتماعی توسعه هوش مصنوعی»، «توسعه هوش مصنوعی بی‌خطر و امن»، «توسعه مجموعه داده‌های عمومی و به اشتراکگذاری شده به همراه محیط‌های سختافزاری توسعه هوش مصنوعی و آزمون آن»، «برنامه‌ریزی برای تربیت نیروی کار و پژوهشگران هوش مصنوعی»، «توسعه یک رویکرد اصولی هماهنگ برای ارتباطات بین‌المللی در پژوهش‌های هوش مصنوعی» و «تلاش برای توسعه مشارکت‌های عمومی خصوصی برای شتابدهی پیشرفت هوش مصنوعی» اشاره کرد.

افشارچی راه‌اندازی و تقویت پارک علم و فناوری زنجان را یکی از اولویت‌های استانداری دانست و عنوان کرد: نیاز است یک نظام ارجاع کامل برای به هم رسانی صنعت، دانشگاه و کسب‌وکار‌های هوش مصنوعی در کشور وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: ازلحاظ تأمین زیرساخت‌های محاسباتی باید هر چه زودتر اقدامات اساسی در کشور انجام شود؛ چراکه یک تهدید بالقوه این است که وضعیت معادلات بین‌المللی در حوزه هوش مصنوعی تغییر کند و جمهوری اسلامی ایران ازنظر تأمین زیرساخت‌های محاسباتی با محدودیت و تحریم مواجه شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب