کمتوجهی لایحه برنامه هفتم به دانشبنیانها/ در مجلس تجدید نظر میکنیم
یحیی ابراهیمی نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره لزوم توجه به حوزه علم و فناوری و دانشبنیانها در لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: به رغم رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی که تأکید موکد بر توسعه دانشبنیانها بهعنوان محور و اساس حرکت کشور در حوزه اقتصاد دارند، اما شاهدیم لایحه برنامه هفتم خیلی به این مهم توجه نداشته است.
وی خاطرنشان کرد:، اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیونهای تخصصی مجلس به دنبال رفع این نقیصه هستند، به طور مثال ما در کمیسیون بهداشت و درمان تمام پیشنهادها را بررسی کردهایم که بر همین اساس قطعاً تغییراتی را در کمیسیون تلفیق خواهیم داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: امروز بیشتر کشورهای دنیا درصدد هستند تا امور خود را از طریق هوش مصنوعی پیش ببرند، بر همین اساس هم توسعه هوش مصنوعی در بیشتر کشورهای دنیا با شیب تندی در حال پیشرفت است.
ابراهیمی با بیان اینکه این یک ضرورت است که ما هم در برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق و هم در صحن مجلس شورای اسلامی به طور ویژه این موضوع را بررسی کنیم، اظهار کرد: برنامه هفتم جزء اسناد بالادستی و سندی است که بودجه سالیانه کشور بر اساس آن تنظیم میشود، بنابراین مجلس در حوزه هوش مصنوعی اهتمام دارد تا همه ابعاد بهخوبی دیده شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا هوش مصنوعی میتواند معضلاتی مانند بیکاری پزشکان و وکلا را به همراه داشته باشد، گفت: هوش مصنوعی هیچگاه نمیتواند جایگزین پزشکان و کلا شود، اساس فلسفه هوش مصنوعی مقابله با مشاغلی مانند پزشکی و وکالت نیست، بنابراین ما نباید دغدغه بی جا در جامعه پزشکان، وکلا و مهندسان ایجاد کنیم.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس گفت: تاکنون هیچ فناوریای ارائه نشده است که جایگزین معاینه بالینی پزشک در بالین بیمار باشد، اما هوش مصنوعی بهخوبی توانسته خطاهای انسانی در حوزه پزشکی را رفع کند.
انتهای پیام/