دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم مطرح کرد؛

توسعه کسب‌وکار‌های فناورانه با توجه به مالکیت فکری طرح‌ها و ایده‌ها

توسعه کسب‌وکار‌های فناورانه با توجه به مالکیت فکری طرح‌ها و ایده‌ها
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به راه‌اندازی پردیس فناوری و نوآوری گلپایگان گفت: توجه به مالکیت فکری طرح‌ها و ایده‌ها می‌تواند عاملی برای توسعه بیشتر کسب‌وکار‌های فناورانه باشد.
کد خبر : 858240

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضایی‌فر در آیین راه‌اندازی پردیس نوآوری و فناوری در شهرستان گلپایگان اظهار کرد: پردیس‌های فناوری، مراکز رشد و مراکز نوآوری اولین حلقه‌های اتصال مجموعه‌های دانشی به جامعه و صنعت در راستای رشد فناوری است. اتفاقی که در پردیس گلپایگان افتاده، احتمال زیاد بروز نتایج مثبت به دلیل زیرساخت‌های اجتماعی، صنعتی و سابقه بافت موجود در منطقه است.

وی افزود: هم‌جواری جغرافیایی نیز یک نیاز جدی برای حوزه صنعت و فناوری‌های مورد نیاز جامعه است. خوشبختانه این مرکز در استانی راه‌اندازی شده که یکی از موفق‌ترین و بزرگ‌ترین بازیگران زیست‌بوم فناوری و نوآوری را در خود جای داده است.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به ایجاد بزرگ‌ترین زیرساخت و شبکه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در اصفهان طی ۲۰ سال گذشته، از سال ۱۴۰۰ معاونت فناوری و نوآوری در وزارت عتف احیا شد.

وی گفت: بیش از ۹۰ درصد زیرساخت‌های فناوری و نوآوری کشور در فضای مجموعه پارک‌های فناوری، مراکز رشد و کارآفرینی تحت مدیریت مجموعه‌های دانشی واقع شده است.

رضایی فر خاطرنشان کرد: آنچه لازم است پردیس فناوری و نوآوری گلپایگان از ابتدای فعالیت خود به آن توجه کند، اتصال دانشگاه و صنعت است. این مسئله می‌تواند فرصت رشد بی‌نظیری را فراهم کند که با تجربه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، فضای منطقه از حیث دانش‌بنیانی و فناوری غنی شود.

وی افزود: باید با استفاده از قانون مهم و کارآمد جهش تولید دانش‌بنیان، می‌توان ظرفیت‌های بلااستفاده دستگاه‌های دولتی را در اختیار بخش دانش‌بنیان و فناورانه استان قرار داد. ترکیب صنایع بزرگ موجود در این منطقه با ظرفیت دانشگاه‌ها، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سایر دستگاه‌های دولتی می‌تواند اتاق فکری با محوریت هم‌افزایی و توسعه در منطقه ایجاد کند.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، با اشاره به طرح دستیار فناوری اظهار کرد: این طرح زمینه ایجاد ارتباط کاری میان دانشجویان و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فراهم می‌کند. امیدواریم این تجربه در استان‌های دیگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

رضایی‌فر گفت: ظرفیت‌های مناسبی برای تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ در استان‌ها وجود دارد. امسال نیز توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور شده که فرصت ویژه‌ای را برای این دسته از شرکت‌ها فراهم کرده است.

وی ادامه داد: توجه به مالکیت فکری طرح‌ها و ایده‌ها می‌تواند عاملی برای توسعه بیشتر کسب‌وکار‌های فناورانه باشد. وزارت علوم و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نگاه ویژه‌ای به این حوزه دارند و برای توسعه بیشتر آن می‌کوشند.

به گزارش آنا، آئین راه‌اندازی پردیس نوآوری و فناوری در شهرستان گلپایگان با حضور نماینده خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی و جمعی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور این شهرستان برگزار و پردیس نوآوری و فناوری گلپایگان رسما راه‌اندازی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب