دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1402 - 19:02

شریفی: مشارکت مالی همه کشور‌های عضو مجمع مجالس آسیایی باید فراهم شود

شریفی: مشارکت مالی همه کشور‌های عضو مجمع مجالس آسیایی باید فراهم شود
معاون اجرایی رئیس مجلس گفت: ضرورت دارد که با توجه به حمایت مالی از دبیرخانه مجمع مجالس آسیایی، تصمیمات تازه‌ای با رأی اعضای در این کمیته اتخاذ شود تا مانند سایر مجامع بین‌المللی مشارکت مالی همه کشور‌های عضو را داشته باشیم.
کد خبر : 857602

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا شریفی، معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست کمیته برنامه‌وبودجه مجمع مجالس آسیایی طی سخنانی گفت: ضرورت دارد که با توجه به حمایت مالی مجلس شورای اسلامی از دبیرخانه مجمع مجالس آسیایی، تصمیمات تازه‌ای با رأی اعضای محترم در این کمیته اتخاذ شود تا مانند سایر مجامع بین‌المللی مشارکت مالی همه کشور‌های عضو را در این خصوص داشته باشیم.

معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از تمامی اعضای محترم کمیته دائمی امور بودجه و برنامه‌ریزی مجمع مجالس آسیایی به خاطر حضور در این کمیته قدردانی می‌کنم و امیدوارم این نشست، موجب تقویت هرچه بیشتر همکاری میان پارلمان‌های عضو مجمع در حوزه‌های مختلف شود.

او خاطر نشان کرد: مجمع مجالس آسیایی در سال ۱۳۸۵ به ابتکار جمهوری اسلامی ایران و در هفتمین نشست انجمن نمایندگان پارلمان آسیا برای صلح تأسیس شد. این نهاد از ۴۴ پارلمان از کشور‌های مختلف به عنوان اعضای اصلی، ۱۴ عضو ناظر و ۱۲ سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای به عنوان اعضای ناظر تشکیل شده است. منشور مجمع مجالس آسیایی و بیانیه تهران چشم‌انداز و چارچوب همکاری میان کشور‌های آسیایی برای حرکت به سوی همگرایی در آسیا را تدوین کرده است.

شریفی افزود: مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از بنیان‌گذاران اصلی تشکیل این مجمع آسیایی (APA) با تمرکز بر تجربه‌های قبلی در زمینه همگرایی پارلمانی در سطح قاره کهن آسیا به ویژه ارتقاء جایگاه فعلی مجمع مجالس آسیایی و تکامل تدریجی آن به یک نهاد پارلمانی فراگیر منطقه‌ای، سال‌ها است که منابع انسانی و مالی قابل توجهی را برای تحقق این هدف عالی صرف نموده است.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی آماده همکاری و حمایت از توسعه دیپلماسی پارلمانی است گفت: مجلس شورای اسلامی ایران همواره نه تنها از تقویت هرچه بیشتر مناسبات و رایزنی‌های مؤثر با مجالس کشور‌های جهان استقبال می‌کند، بلکه در صدد ارتقاء، گسترش و تعمیق روابط و تعاملات سازنده و دوستانه پارلمانی و گشودن فصل نوینِ همدلی، همکاری و همگرایی بیشتر (به ویژه) با مجالس آسیایی است و آمادگی کامل خود را برای ادامه کمک فعالانه و هدفمند به این امر مهم اعلام می‌کند و امیدوارم مشارکت فعال نمایندگان محترم و اشتراک دیدگاه‌ها و تجارب پارلمانی، بستر مناسبی را برای فعالیت مؤثرتر و پویایی بیشتر پارلمان‌ها در انجام وظایف خطیر خود فراهم آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته