فروش ۲۰ هزار میلیارد تومانی شرکتهای دانشبنیان پارک فناوری پردیس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفارینیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس امروز در نشست سراسری مدیران مراکز رشد کشور که در پارک فناوری پردیس برگزار شد، اظهار کرد: در مجموعه زیستبوم پارکهای علم و فناوری، اکوسیستم و مراکز رشد به دنبال یک هدف و مأموریت مشترک یادگیری هستیم تا به شکلگیری زندگی آینده جوان و توسعه کسبوکار کمک کنیم.
وی افزود: مدل ایجاد فراخور شکلگیری پارک علم و فناوری پردیس ۲۲ ساله متفاوت از سایر مجموعههاست. این مجموعه از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را آغاز کرده و قرار بر این نبود که چنین امکانات و زیرساختی در تهران داشته باشد.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس مطرح کرد: پژوهشهای علمی صنعتی تغییر مأموریت دادند و نقطه آغاز این پارک از سایت شهری بود. ابتدا ساختار تشکیلاتی نداشته و مجبور بودیم هزینه را از سایت شهری پرداخت کنیم.
صفارینیا اضافه کرد: مرکز رشد این مجموعه فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرد و با پذیرش شرکتهای استیجاری، فضای اشتراکی کوآپ را داشتیم که به جز شرکتهای نوپا شرکتهای بزرگ و استیجاری را پذیرش کردیم.
وی با بیان اینکه در زمینه نرمافزاری تلاش بسیاری کردیم تا نیازهای صنعت را برقرار کنیم، مطرح کرد: از سال ۱۳۸۶ قراردادهای نیازهای صنعتی را با دستگاهها منعقد کردیم. اکنون نزدیک به ۴۰ توافقنامه در سطح بینالملل منعقد شده و ۴۵۰ شرکت در پارک علم و فناوری پردیس مستقر هستند که برخی از آنها از پارک پردیس خارج شدند و برخی از آنها شکست خوردند. ۹ هزار نفر در پارک فعال بوده و ۱۷۰ هکتار فضای اشتراکی در پنج فاز فراهم شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس بیان کرد: از فروش سال ۱۴۰۰ شرکتها، آمار دقیقی نداریم؛ زیرا هنوز اظهارنامهها به دست پارک علم و فناوری نرسیده؛ اما رقم فروش سال گذشته نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان بود. ۳۰۰ میلیون دلار صادرات نیز انجام شده و سال گذشته نزدیک به ۲۵۰ میلیون دلار جلوگیری از خروج ارز از کشور داشتیم.
انتهای پیام/