دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر کشور به آنا خبر داد؛

برنامه‌ریزی برای هوشمندسازی ۹ کلانشهر با فناوری‌های داخلی

برنامه‌ریزی برای هوشمندسازی ۹ کلانشهر با فناوری‌های داخلی
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه هوشمندسازی شهر‌ها و استان‌ها امسال آغاز شده است، گفت: هوشمندسازی ۹ کلانشهر که بیش از یک‌سوم جمعیت کشور را در بر می‌گیرند در دستور کار است.
کد خبر : 855767

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، چهارمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند ایران با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران از امروز تا ۱۳ تیرماه سال ۱۴۰۲  در محل مصلای امام خمینی (ره) به مدت سه روز برگزار می شود.

در حاشیه این نمایشگاه، مهدی جمالی‌نژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: شهر‌های بزرگ در حوزه هوشمندسازی ورود پیدا کرده‌اند، اما شهر‌های میانی و کوچک نیز در این قسمت فعال نبودند و نیاز است که در کنار فعالیت‌های شهر‌های بزرگ، شرکت‌های کوچک و میانی را درگیر کنیم.

وی با بیان اینکه نمایشگاه شهر هوشمند چهار سال سابقه درخشان در راستای هوشمندسازی دارد، افزود: قدم بزرگی در راستای هوشمندسازی کلا‌شهر‌ها برداشته‌ایم و تقریبا ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان حضور پیدا کردند و بسیار خرسندیم که جوانان در این نمایشگاه حضور فعال دارند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با اشاره به دستاوردهای چهارمین نمایشگاه شهر هوشمند تصریح کرد: بسیاری از دستاورد‌های این نمایشگاه بومی‌سازی شده و محصولات خود را علاوه‌ بر رفع نیاز داخل به خارج صادر می‌کنند.

جمالی‌نژاد افزود: مدیران شهری باید از دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان استقبال و بازدید کنند تا دستاورد‌های محققان در این نمایشگاه اجرایی شود. در واقع این نمایشگاه یک بستر مناسبی را توسعه دانش فراهم می‌کند تا شرکت‌ها در راستای هوشمندسازی حرکت کنند. همچنین افراد فعال در حوزه شهرداری و دهیاری‌های کشور می‌توانند در عرصه شهر هوشمند ورود پیدا کنند، زیرا امکان هوشمندسازی دهیاری‌ها نیز بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه پل ارتباطی بین شهرداری‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند کارآمد باشد، مطرح کرد: این پل ارتباطی نوعی فرهنگ‌سازی و آماده‌سازی درخصوص هوشمندسازی برای هزار و چهارصد شهر دیگر است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه هوشمندسازی شهر‌ها به صورت پلکانی انجام می‌شود، بیان کرد: در ابتدا کلانشهر‌ها در اولویت هستند، زیرا ۹ کلانشهر بیش از یک‌سوم جمعیت کشور را در بر می‌گیرند. پس از آن مراکز استانی، سپس شهر‌های بزرگ و در نهایت نسبت به شهر‌های کوچک اقدام می‌کنیم، اما این هدف زمان‌بر است و امیدواریم در این بازه زمانی بتوانیم مراکز استانی را هوشمند و تجهیز کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هوشمندسازی شهر‌ها و استان‌ها امسال آغاز شده، اما شهر‌های بزرگ و استانی در بازه زمانی دو الی سه سال دیگر هوشمند می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب