دومین خط تولید شمش فولاد آلیاژی یک شرکت دانشبنیان افتتاح شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاز دوم خط تولید شمش فولاد آلیاژی یک شرکت دانشبنیان رونمایی شد.این شرکت دانشبنیان، این خط تولیدی را با اضافه کردن یک کوره القایی با ظرفیت 15 تن راهاندازی کرده است، کورهای که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی خریداری شده است.
ظرفیت تولیدی خط جدید این شرکت دانشبنیان تولید سالانه 100 هزار تن بیلِت آلیاژی فولاد است.
ایمان فیض عظیمی، مدیر این عامل شرکت دانشبنیان گفت: ما برای تکمیل این خط تولیدی جدید به کوره القایی نیاز داشتیم. به همین منظور پس از جستوجو در بازار کشور متوجه شدیم که یک شرکت دانشبنیان ایرانی، به فناوری تولید کورههای القایی دست یافته و آنها را روانه بازار کرده است. ما نیز به این شرکت دانشبنیان سفارش خرید کوره القایی با ظرفیت 15 تن را دادیم و در این زمینه صندوق نوآوری و شکوفایی با تسهیلات لیزینگ از هر دو شرکت خریدار و فروشنده حمایت کرد.
وی ادامه داد: هزینه خریداری کوره القایی 14 میلیارد تومان اعلام شده بود که صندوق نوآوری مبلغ 10 میلیارد و 200 میلیون تومان از هزینه مذکور را به صورت تسهیلات لیزینگ و با تنفس 12 ماهه به ما اعطا کرد.
فیض عظیمی در ادامه درباره ویژگی بلیت فولادی اظهار کرد: از ضایعاتی که به وسیله کوره القایی ذوب میشود، بیلت فولادی تهیه میکنند و این بیلت مواد اولیه کارخانههای نورد و میلگرد و نبشی و تیرآهن خواهد بود و علاوه بر این مصارف صنعتی نیز دارد. از جمله، این بیلتها در تولید قطعات صنعتی کاربرد دارند. از سوی دیگر این محصول در بازار آهنآلات بسیار پرطرفدار است. بیلت به عنوان یکی از محصولات میانی نورد فولاد، سطح مقطع دایرهای یا مربعی شکل دارد. مساحت سطح مقطع بیلت کمتر از ۲۳۰ سانتی متر مربع است و طول بیشتری نسبت به شمش دارد. به همین دلیل عموما برای تولید محصولات طویلی مانند میلگرد و مفتول ازبیلت استفاده میشود.
مدیر عامل شرکت تصریح کرد: این فرایند تولید بیلت، دانشبنیان نیست و با دستگاه ذوب به راحتی میتوان آن را انجام داد اما نوع بیلتی که ما به تولید میرسانیم از نوع فولاد آلیاژی است و از شمشهای میکروبر تهیه میشود که درصد عناصر آن پایین است. وقتی درصد عناصر در آلیاژ پایین میآید، اضافه کردن آنها در فرآیند ذوب به سختی صورت میگیرد و به دانش زیادی نیاز دارد. شرکت ما نیز به واسطه دستیابی به این فناوری توانست عنوان دانشبنیانی را دریافت کند.
فیض عظیمی خبر داد که شرکتش در برنامههای پیشروی خود به دنبال افتتاح خط تولید بیلت استیل نیز خواهد بود.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان تاکید کرد: ما کار خود را با ظرفیت 12 نیروی انسانی و ماهانه 50 تن تولید آغاز کردیم و اکنون 70 نفر نیرو در شرکت فعال هستند و ظرفیت تولیدی ما نیز به ماهانه هزار تن رسیده است که با نصب کوره جدید و احداث فاز دوم ظرفیت ماهانه تولید ما به بیش از 4 هزار تن خواهد رسید.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در حال مذاکره برای دریافت چهار و نیم مگاوات برق هستیم که اگر این مقدار فراهم شود میتوانیم ظرفیت تولیدی خود را به بیش از 7 هزار تن برسانیم.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان خبر داد: ما تاکنون توانستهایم به کشورهای اطراف نیز صادرات داشته باشیم. در مدت اخیر با کشور عمان وارد مذاکره شده و اگر بتوانیم ظرفیت تولیدی خود را افزایش دهیم میتوانیم با این کشور وارد تعاملات گستردهتری شویم.
انتهای پیام/