تخفیف ۳۰ درصدی مالیاتی برای سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ در حوزه دانشبنیان
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانشبنیان کنسرسیوم دیالیز ایران در شهرک صنعتی اشتهارد بازدید کرد و از نزدیک در جریان توانمندیها، دستاوردها و محصولات فناورانه 6 شرکت دانشبنیان و فناور فعال عضو این کنسرسیوم قرار گرفت.
کنسرسیوم دیالیز ایران متشکل از ۱۰ شرکت دانشبنیان و فناور است که در حوزه تامین زنجیره ارزش این حوزه فعالیت میکنند تا شرایط تأمین و توزیع کالا و خدمات دیالیز را بهبود بخشند.
در جریان این بازدید محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در جمع اعضای هیئت مدیره کنسیرسیوم دیالیز ایران با اشاره به پیشران بودن شرکتهای دانشبنیان بزرگ در اقتصاد کشور، گفت: امروز سهم شرکتهای دانشبنیان و فناور از تولید ناخالص داخلی یک درصد است، اما بنا بر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری و راهبردهای دولت مردمی، این سهم باید به پنج درصد برسد؛ بنابراین نقش شرکتهای بزرگ دانشبنیان در این مسیر بسیار حائز اهمیت است.
وی در ادامه با اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان و عملیاتی شدن آن در دولت مردمی، به تشریح نحوه برخورداری شرکتهای بزرگ دانشبنیان از حمایت اعتباری مالیاتی طرحهای تحقیق و توسعه اشاره کرد و گفت: بر اساس ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان، در صورتی که یک شرکت بزرگ دانشبنیان در یک شرکت کوچک دانشبنیان و فناور سرمایهگذاری کند تا ۳۰ درصد مبلغ سرمایهگذاری میتواند از اعتبار مالیاتی بهرهمند شود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با بیان اینکه بر اساس قانون جهش تولید دانشبنیان، اگر شرکتهای بزرگ در صندوقهای جسورانه سرمایهگذاری کنند تا ۳۰ درصد از معافیت مالیاتی بهرهمند خواهند شد، اظهار امیدواری کرد که این امتیاز، باعث روی آوردن شرکتهای بزرگ به امر تحقیق و توسعه و نیز سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان شود.
رئیس صندوق نوآوری همچنین در جریان بازدید خود از شهرک صنعتی اشتهارد، از خط تولید تمام اتوماتیک اولین کارخانه تولید پودر بیکربنات سدیم دارویی و همودیالیز در ایران و خاورمیانه با ظرفیت پنج هزار تن در سال که به دست متخصصان کشورمان به صورت ۱۰۰ درصدی طراحی و پیادهسازی شده است، بازدید کرد.
انتهای پیام/