سهرابیان: اردوها به هیچ وجه رنگ و بوی آسیایی ندارد/ مسئولان به رویشان نیاورده اند که به ورزشکاران قوت قلب بدهند
علیرضا سهرابیان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، در واکنش به پیشنهاد مطرح شده از طرف دبیرکل کمیته ملی المپیک برای تعیین پاداش ۱۰ هزار دلاری برای مدالآوران طلایی بازیهای آسیایی هانگژو و سرمربیانشان اظهار داشت: اتفاقا مدنظر داریم پیشنهاد بدهیم تا رقم پاداش را افزایش دهند برای اینکه ورزشکاران بتوانند نتایج خوبی بگیرند. برخی رشتهها شکی نیست پتانسیل و توانایی در آنها وجود دارد بدرخشند. اعضای هیات اجرایی در روز سه شنبه قصد داریم به مسئولان ستاد عالی بازیها پیشنهاد دهیم پاداش در نظر گرفته شده برای ورزشکاران دو برابر شود.
وی افزود: بالاخره ورزشکار از زندگی روزمره و تمام خوشی هایش میگذرد و حقش است تا این پاداش را دریافت کند. برخی ورزشکاران ما هم مدالی نمیگیرند، اما توقع پاداش دارند. سر مدال با دیگر کشورها جنگ داریم و به همین دلیل هم مدیران و مربیان سازنده لایق این هستند پاداش مناسبی دریافت کنند. مدیری که یک سال تمام از زیر سنگ هم شده برای مربی و ورزشکارش پول تامین میکند تا بدون دغدغه به تمرینات ادامه دهند.
رییس فدراسیون قایقرانی ادامه داد: خیلی اوقات شده ورزشکاران از همه چیز خودشان مانند بودن کنار خانواده زده اند تا به یک مدال بازیهای آسیایی برسند، بنابراین هم پاداشی در خور تلاش هایشان باید برای آنها در نظر گرفته شود. از طرفی زمانی که پرچم کشورمان بالا میرود در آن لحظات حس خوشایند و وصف ناپذیری در ما شکل میگیرد و به ایرانی بودن خودمان بیشتر از همیشه افتخار میکنیم.
سهرابیان ادامه داد: علاوه بر اینکه باید مدیران سازنده و مربیان زحمتکش هم پاداش ارزنده بگیرند و نوش جانشان. به طور مثال مربیان ما در طول یک ماه تنها چهار روز کنار خانواده هستند و بیست و شش روز دیگر در اردوها پر تلاش در تمرینات پا به پای بچهها پیش میروند و برای هانگژو خودشان را آماده میکنند. سربازان واقعی در مرزها برای دفاع از نوامیس و این آب خاک تلاش میکنند و مربیان ما هم به شکل دیگری این کار را انجام میدهند.
وی در ادامه گفت: مطمئنا یکسری تغییر تحول اساسی ایجاد خواهیم کرد، زیرا در مجمع انتخاباتی فدراسیون ها، مربیان و ورزشکاران به ما اعتماد کردند که اکنون در این پُست و مقام حضور داریم و باید در این راه هم بتوانیم از حق قانونی آنها دفاع کنیم، زیرا وقتی که این اتفاق میسر نشود پس طبیعتا حضور ما هم بی دلیل خواهد بود. ما زبان گویای آنها هستیم و باید بجنگیم برای اینکه حقشان تضعیف نشود.
رییس فدراسیون قایقرانی درباره اینکه آیا برای المپیک هم پاداشی مصوب شده است یا خیر، عنوان کرد: هنوز دستور کار به دست ما نرسیده است، اما اگر قرار بر پاداش دادن باشد یک مبلغ مناسبی مصوب خواهیم کرد.
سهرابیان با اشاره به اینکه ورزشکاران قایقرانی در رژیم غذایی هستند تا وزنشان بالا نرود، اظهار داشت: زمانی که پول میآورم میدانم چه سختی و مشقتی پشت این کار بوده است تا به ورزشکار و مربی ام پول بدهم. به طور مثال در رشته رویینگ تک نفره ورزشکاری است که رژیم غذایی بنا به توصیه پزشکان گرفته تا برای هانگژو وزنش بالا نرود و حتی از خوردن جوجه کباب و سایر غذاها اجتناب و دوری میکند و این خیلی ارزشمند است که چنین ورزشکارانی برای رسیدن به مدال تمام سختیها را به جان میخرد. حتی اکثر ورزشکاران ما از خانواده هایشان دور هستند و در این میان هم وظیفه ما است تا در هیات اجرایی آینده آنها را به شکل ایده آل تامین کنیم.
وی با اشاره به اینکه هفته آینده رکوردگیری برخی مواد قایقرانی است، اظهار داشت: هفته جاری رکوردگیری ورزشکارن رشتههای آبهای آرام، کانو و کایاک برگزار خواهیم کرد تا با توجه به رکورد بچهها تقرببا کجای کار قرار داریم. چهارسال است میگوییم در هانگژو تعداد مدالهای ما ۲ رقمی خواهد شد و هنوز هم اعتقاد خود ما و بچهها این است که این پتانسیل در بچههای ما وجود دارد تا به این امر جامه عمل بپوشاندند. شاید کمکی از طرف دیگران به ما صورت نگرفته، اما باز همه ما یکدل و هم قسم شده ایم تا جور برخی رشتههای دیگر را در هانگژو بکشیم.
رییس فدراسیون قایقرانی با انتقاد از بی توجهی مسئولان به ورزشکاران در فاصله کوتاه تا شروع بازیهای آسیایی گفت: زمان کمی تا شروع مسابقات مانده، اما میبینیم هنوز اردوها توسط مسئولان سازماندهی نشده و عطر بوی آسیایی وجود ندارد. ما که چیزی نمیبینیم شاید اسم این رویداد المپیک آسیایی باشد، اما هنوز مسئولان به روی مبارکشان نیاورده اند تا با حضور در اردوها به ورزشکاران انگیزه و قوت قلب بدهند. همه چیز معمولی است و هیچ تفاوتی با سال گذشته در رویکرد مسئولان مشاهده نکرده ایم.
سهرابیان در بخش دیگری از صحبتهای خود ادامه داد: ما در ابتدای سال توانستیم در مسابقات قهرمانی آسیا ۳۲ مدال بگیریم، اما کسی به استقبال ورزشکاران ما نیامد و بازگشت دیر هنگام را دلیل اصلی این مساله عنوان کردند! باز دوباره در رقابتهای دیگر هم همین رویکرد ادامه داشت و خودمان به استقبال ورزشکاران رفتیم فقط امیدوارم در دراگون بت هم نتایخ خوبی بگیریم تا شرمنده نشویم.
وی در خصوص اینکه آیا هزینههای فعلی کفاف اعزامهای شما را میدهد یا خیر، عنوان کرد: ما در ادامه مسیر تا پایان سال چند مسابقه دیگر پیش رویمان است و تمام این اعزامها هزینه بر است. مسئولان عزیز با خودشان نمیگویند این هزینهها توسط مدیران چگونه تامین میشود و بر عکس زمانی که یک اشتباه از ما صورت میگیرد باید به صد ارگان پاسخگو باشیم. واقعا کسی نیست دستان پینه بسته ورزشکاران را از نزدیک لمس کند و به آنها خسته نباشید و خداقوت بگوید. رسیدن به مدال درد رنج زیادی به همراه دارد، اما باز ورزشکاران خم به ابرو نمیآورند که با چه سختیهایی به موفقیت میرسند.
سهرابیان افزود: دولتمردان بدانند به اهتزاز در آوردن پرچم در یک کشور دیگر اتفاق کوچکی نیست و نباید آن را ساده فرض کنند، زیرا خیلی پولها در آن جا به جا میشود تا کشورها در این رویداد به مدال برسند. در دوره پیش بازیهای آسیایی جاکارتا زمانی که تیم کبدی هندوستان مقابل ما شکست خورد و به مدال نقره دست یافت مردمش با حالت خشونت آمیز به خانه سرمربی این تیم حمله ور شدند و آن را به آتش کشیدند چون معتقد بودند چرا وقتی این ورزش متعلق به کشور ما است نباید در آن طلا گرفته شود.
سهرابیان تصریح کرد: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تا حد توان و بضاعت خودشان به ما پول تزریق میکنند و از این بابت گلایهمند نیستیم، اما نیاز است ارگانهای دیگر هم پای کار باشند و فدراسیونها را تنها نگذارند. هر کسی به نوبه خودش به وظیفهای که بر عهده دارد جامه عمل پوشانده و در این مسیر میطلبد که عزیزان دولتی پول را در بهترین زمان به دستان مسئولان ورزش کشور برسانند تا آنها هم این پول را در اختیار فدراسیونها قرار دهند. متاسفانه وزارت ورزش و کمیته المپیک هم با بودجه حداقلی به فدراسیونها نگاه میکنند و این بودجه نیز به سختی به آنها میرسد چرا که فدراسیونها دچار مشکل هستند و دولت در این ۳ ماه باقی مانده باید با دید بازتری به وزارت و کمیته نگاه کند.
انتهای پیام/