دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در همایش دانشگاه آزاد ورامین؛

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد
بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد با عنوان «صبا» در حاشیه همایش بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد دانشگاه آزاد ورامین رونمایی شد.
کد خبر : 851421

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ورامین، همایش بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد با حضور آیت‌الله علی سیفی آملی تولیت حوزه علمیه حجت، حسین نوش آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم ورامین، حجت الاسلام روح‌الله باقری امام جمعه شهرستان پیشوا، حجت الاسلام حجت‌الله اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک، کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، علی اصغر غلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد دانشگاهی ورامین، محمد مهماندوست دبیر حزب موتلفه اسلامی، معاونین فرماندار، اعضای شورای اسلامی و خانواده معظم شهیدان ۱۵ خرداد، اقشار مختلف مردمی، جامعه دانشگاهی و دیگر مدیران و مسؤلان منطقه‌ای در مسجد امام جعفر صادق (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا برگزار شد.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

سیفی آملی در این مراسم با اشاره به حدیث شریفی از بیانات نورانی حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه که می‌فرمایند؛ أَوضَعُ العِلمِ ما وُقِفَ عَلی اللِّسانِ، وَ أَرفَعُهُ ما ظَهَر فی الجَوارحِ و الأرکان به رمز ماندگاری حرکت امام راحل (ره) اشاره کرد و گفت: پست‌ترین دانش، آن است که فقط بر سر زبان است و والاترین دانش آن است که در اعضای بدن دانشمند آشکار شود. بر همین مبنا یکی از رموز موفقیت امام راحل در نهضت این بود که حقیقتاً عالم ربانی و الهی بود یعنی عالمی که حامل ترویج ارزش‌های دینی باشد.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

وی عالمان ربانی را به معنای واقعی سرباز و مرزبان دین برشمرد و ادامه داد: اولین چیزی که طبق روایات اسلامی، حجاب و موانع را از سر راه ملت و امت برمی‌دارد تا آن‌ها راه صحیح را بپیمایند، صدای قلم اثربخش عالمان دین است. 

تولیت حوزه علمیه حجت به نقش و جایگاه قیام و خروش انقلابی مردم دیار ۱۵ خرداد در سال ۴۲ پرداخت و ادامه داد: چرا اهل این منطقه بعد از دستگیری امام با اینکه می‌دانند راه افتادند؟ دلیل آن این بود که آن‌ها امام را عالم ربانی دانستند و با اعتقاد راسخ در برابر رژیم شاهنشاهی می‌ایستند که ثمره‌ی این ایستادگی هم پیروزی مردم در ۲۲ بهمن ۵۷ می‌شود.

سیفی آملی با اشاره به اینکه ۱۵ خرداد یک حرکت دینی و اسلامی ناب و متأثر از اندیشه سیاسی اسلام و تفکرات مرجعیت دینی و اسلامی است، خاطرنشان کرد: انقلاب کاملاً یک هویت دینی و اسلامی دارد و این هویت دینی از عالی‌ترین سطح و بالاترین نقطه تفکر اسلامی یعنی مرجعیت دینی به دست آمده و این حرکت ناب منطبق بر آموزه‌ها و مبانی دینی است.

**گنجاندن محتوای قیام ۱۵ خرداد به عنوان بخشی از سرفصل درس ریشه‌های انقلاب اسلامی

 کیان پهلوان افشاری هم با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان همیشه ماندگار ۱۵ خرداد، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در راستای رسالت علمی، فرهنگی و انقلابی خود و با هدف قدرشناسی از حماسه آفرینان قیام ۱۵ خرداد، مفتخر است در سالیان متمادی این همایش را برای بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد برپا کند.

وی با تبیین نقش مؤثر مردم بصیر دیار ۱۵ خرداد در تحقق نهضت اسلامی خاطرنشان کرد: نیمه خرداد ۱۳۴۲ آغاز قیام مردم ایران علیه استبداد و دیکتاتوری بود که در این بین مردمان بصیر و غیرتمند ورامین و پیشوا حماسه‌ای جاوید آفریدند و اکنون در شصتمین سالگرد این واقعه عظیم راه و یادشان پیش روی ما قرار گرفته است.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-یپشوا و قرچک بر تبیین جایگاه و اهیمت این حرکت مردمی و الهی تأکید کرد و افزود: حرکت تاریخی مردمان این سرزمین، نقطه عطفی در تاریخ این مرز و بوم بوده و آشنایی با ریشه ها، ابعاد و نتایج این قیام برای نسل جدید اهمیت ویژه‌ای دارد. 

وی ادامه داد: واحد دانشگاهی ورامین در راستای وظیفه علمی، آموزشی و فرهنگی خود پیشنهاد دارد با تدوین محتوای مناسب بر مبنای اسناد موجود تاریخی و خاطرات ارزشمند یادگاران این حرکت مؤثر و ماندگار، بخشی از سرفصل درس ریشه‌های انقلاب اسلامی به طور جامع به این مهم تخصیص یابد.

 پهلوان افشاری در این خصوص ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا ضمن اعلام آمادگی کامل برای تدوین سرفصل و مطالب مرتبط پیشنهاد خود را به معاونت علوم انسانی سازمان مرکزی دانشگاه با هدف گنجاندن محتوای آموزشی مرتبط با قیام ۱۵ خرداد به عنوان بخشی از سرفصل درس ریشه‌های انقلاب اسلامی برای دانشجویان این واحد دانشگاهی به عنوان دانشگاه مستقر در شهرستان‌های مبداء قیام باشکوه انقلاب اسلامی ایران ارائه کرده است.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

**رونمایی از بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد با عنوان صبا

علی بادلو دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر عضو شرکت فناور «داده رایان نور» و کانون صنایع خلاق واحد دانشگاهی ورامین درباره ویژگی‌های این بازی رایانه‌ای بیان کرد: بازی صبا، یک بازی ویدئویی هیجان انگیز است که بر اساس تلفیق واقعیت‌های قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و المان‌های امروزی ساخته شده است. این بازی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با هدف ارائه تجربه‌ای تکرارنشدنی از آن رویداد تاریخی طراحی و تولید شده است. در این مجموعه به بازیکنان فرصت می‌دهد تا به عنوان یک شخصیت اصلی در میان اتفاقات پرشور آن روز‌ها عمل کنند.

بادلو ادامه داد: قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ یکی از بزرگ‌ترین قیام‌های مردمی در تاریخ ایران بود. در این روز، مردم ایران در تظاهراتی عظیم و با شعار‌های آزادیخواهانه به خیابان‌ها آمدند و اعتراضاتی علیه رژیم پهلوی را آغاز کردند. این اعتراضات در نهایت به سقوط محمدرضاشاه پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی ایران منجر شد.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

وی افزود: بازی صبا با الهام از این رویداد تاریخی، تلاش می‌کند تا با استفاده از گرافیک بالا و صداگذاری واقع‌گرا، تجربه‌ای شگفت‌انگیز و هیجان‌انگیز را به بازیکنان ارائه دهد. در نقش شخصیت اصلی بازی، صبا، بازیکنان می‌توانند به خیابان‌های پر از اعتراضات و تظاهرات بروند، با نیرو‌های امنیتی درگیر شوند و تصمیمات مهمی را در مواجهه با خطرات فراوان اتخاذ کنند.

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

حسین نوش آبادی نماینده مردم دیار ۱۵ خرداد در مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین باقری امام جمعه شهرستان پیشوا هم در سخنانی به اهمیت و جایگاه قیام خونین ۱۵ خرداد و نقش آن در تحقق نهضت اسلامی پرداختند. 

«صبا» بازی رایانه‌ای ۱۵ خرداد رونمایی شد

در این همایش از کتاب «مجموعه مقالات برگزیده سلسله همایش‌های قیام ۱۵ خرداد» که طی سالیان متمادی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک برگزار شده است، رونمایی شد.

همزمان با برگزاری این همایش، نمایشگاه آثار هنری و اسناد انقلاب اسلامی نیز برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب