دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر صمت خبر داد:

افزایش متوسط روزهای بدون حادثه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی

افزایش متوسط روزهای بدون حادثه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام‌کرد: متوسط روزهای بدون حادثه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور طی سال‌های ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ نسبت به دو سال قبل آن (۱۳۹۹و ۱۳۹۸) از ۲.۵ روز به ۳.۲۹ روز کاهش یافت.
کد خبر : 850294

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علی رسولیان افزود: تعداد کل حوادث در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از ۲۵۴ مورد طی سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به ۲۲۳ مورد طی سال‌های ۱۴۰۰ و۱۴۰۱ کاهش یافته است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: همچنین متوسط روز‌های بدون حادثه از ۲.۵ روز طی سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به ۳.۲۹ روز در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: تعداد حوادث منجر به مصدومیت نیز در بازه زمانی مذکور به ۵۵ درصد کاهش یافته و حوادث ناشی از حریق نیز کاهش نشان می‌دهد.

رسولیان در ادامه به برخی اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری، کاهش و کنترل حوادث در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور اشاره و تصریح‌کرد: ممیزی ایمنی بیش از ۳۷ هزار واحد صنعتی، شناسایی واحد‌های پرخطر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در راستای پیشگیری از حوادث مختلف، بهره‌مندی از ظرفیت متخصصان در حوزه HSE در سطح کشور با استفاده از ظرفیت مهندسان مشاور و تهیه سامانه جامع حوادث به وقوع پیوسته در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در این حوزه انجام شده است.

وی ادامه‌داد: تشکیل کمیته‌های سه جانبه و چند جانبه با دستگاه‌های ضابط نظیر اداره‌های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استفاده از ابزار‌های در اختیار آن‌ها از دیگر اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری، کاهش و کنترل حوادث در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بوده است.

رسولیان یادآور شد: در بیش از ۳۷ هزار و ۸۲۴ واحد صنعتی و تولیدی، مطالعات ممیزی انجام شده و شناسنامه HSEE برای ۳۴۹ شهرک صنعتی تهیه شده که نتایج آن در قالب مشاوره به منظور اصلاح عدم انطباق‌ها و کاستی‌ها به صاحبان صنایع منعکس شده است.

معاون وزیر صمت همچنین گفت: ایجاد و تجهیز ۳۰۹ ایستگاه آتش‌نشانی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، خرید، تجهیز و استقرار ۳۹۰ خودرو آتش نشانی مجهز به تجهیزات امداد، نجات و اطفاء حریق، ایجاد بیش از ۵۹ مرکز بهداشتی و طب کار و استقرار ۲۱ آمبولانس در شهرک‌های صنعتی بخشی از اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری، کاهش و کنترل حوادث در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب