دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با بهره‌مندی از هوش مصنوعی؛

سیستم احراز هویت بومی به کمک سازمان‌ها و صنایع می‌آید

سیستم احراز هویت بومی به کمک سازمان‌ها و صنایع می‌آید
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت سیستم احراز هویتی شده که با تشخیص احوالات انسانی و دمای بدن با کمک نرم‌افزار به ارائه گزارش می‌پردازد.
کد خبر : 850086

الهه محمدزاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان که با محصول بومی‌سازی شده احراز هویت در رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان شرکت کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این شرکت در حوزه هوش مصنوعی و سیستم‌های احراز هویت در قالب یک پروژه صنعتی فعالیت دارد.

این فعال حوزه فناوری و هوش مصنوعی ادامه داد: در بخش احراز هویت روی گودال‌های حرارتی بدن تمرکز داریم، به این صورت که حتی اگر افراد آسیبی در چهره ببینند یا هر پوششی که روی چهره داشته باشند، شناسایی می‌شوند. به بخش احراز هویت از طریق عنبیه چشم هم ورود کردیم؛ اما کپی‌برداری از آن خیلی سخت است و برای ورود قانونی به آن، چالش‌هایی پیش رو داریم.

وی افزود: سیستم احراز هویت برای سازمان‌ها، مجلس شورای اسلامی یا فروردگاه‌ها و مکان‌‌هایی که ورود مجاز افراد در آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد تا مشکلاتی مانند بمب گذاری یا دزدی‌ رخ ندهد، کارایی مناسبی دارد. از آنجایی که احوالات انسانی روی دمای بدن تاثیر می‌گذارد، این سیستم می‌تواند اخطار لازم را بدهد.

محمدزاده یادآور شد که در ادامه فعالیت‌های شرکت، نرم‌افزار را کامل‌تر کرده و اعلان حریق هم به آن اضافه کردیم. به این صورت که ابتدای تشکیل شعله یا دود اخطارهایی به افراد مجاز ارسال می‌شود که این اطلاع رسانی می‌تواند به طرق مختلفی باشد. 

مدیرعامل شرکت «ارتباط مدرن سورنا» که در دانشگاه آزاد اهواز مستقر است، درباره اینکه این محصولِ بومی‌سازی شده چه آورده‌ای برای کشور خواهد داشت، اظهار کرد:‌ در دنیا برای بخش احراز هویت بر اساس بردارهای حرارتی فقط چند مقاله ارائه  شده است، این مقالات را بازبینی کرده و به صورت عملی کار را آغاز کردیم و به سمت صنعتی شدن پیش رفتیم.

محمدزاده تأکید کرد که سیستم احراز هویت بومی‌سازی شده توسط شرکت متبوعش، مشابه داخلی و حتی خارج ندارد و در بخش دوربین‌های شکاری هم به این صورت که پیشرفته باشد و نرم‌افزاری هوشمند گزارش بدهد، وجود ندارد.

به گفته وی، این محصول در بخش اعلان حریق حتی اگر آتش در مقیاس کوچک هم باشد، بلافاصله اخطار ارسال خواهد کرد. پتروشیمی‌ها به‌خصوص در مناطق جنوبی کشور، می‌توانند با این محصول بومی‌سازی شده از آتش‌سوزی جلوگیری کرده و از خسارات چند ۱۰ میلیاردی ایمن شوند.

به گزارش آنا، رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان با توجه به ظرفیت‌های شهرستان سیرجان و برای نخستین‌بار به‌صورت تخصصی در بخش صنایع از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب