دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای؛

زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار‌های فناورانه تقویت می‌شود

زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار‌های فناورانه تقویت می‌شود
تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف تقویت زیست‌بوم نوآوری و توسعه کسب‌وکار‌های فناورانه و نوآورانه برای تأمین منابع مالی منعقد می‌شود.
کد خبر : 849466

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف تقویت زیست‌بوم نوآوری و توسعه کسب‌وکار‌های فناورانه و نوآورانه برای تأمین منابع مالی پایدار در قالب یک همکاری مشترک به امضای روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری و محمدصادق خیاطیان رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی رسید.

در این همکاری دوجانبه؛ معاونت علمی مأموریت یافته تا بخشی از منابع خود را در راستای اجرای اهداف این توافق‌نامه از طریق اعطای عاملیت به صندوق نوآوری و شکوفایی تخصیص دهد و با استفاده از ظرفیت صندوق برای مدیریت منابع حمایتی صندوق توسعه ملی و عاملیت منابع سایر دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گام بردارد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و امکانات حمایتی و اعتباری شورای راهبری از جمله «اعتبار مالیاتی مرتبط با تحقیق و توسعه» و «سرمایه‌گذاری در راستای اجرای مفاد این توافق‌نامه» نیز دیگر رسالتی است که معاونت علمی ذیل این توافق‌نامه بر عهده دارد.

در چارچوب این توافق‌نامه درخواست‌های متقاضیان باید از مسیر‌های مختلفی شناسایی شده و مورد حمایت قرار گیرند. یکی از مسیر‌ها این است که معاونت علمی نسبت به شناسایی و ارزیابی درخواست‌های متقاضیان اقدام و آن‌ها را برای دریافت خدمات به صندوق معرفی کند، در این صورت صندوق متعهد خواهد بود ضمن استفاده حداکثری از ابزار‌های لازم در خصوص اهرمی‌سازی منابع، مطابق با معرفی نامه صادر شده و از محل منابع معاونت علمی نسبت به ارائه خدمات به این متقاضیان اقدام کند.

در صورت پرداخت مستقیم نیز صندوق باید ظرف مدت ۱۰ روز کاری پس از تکمیل مدارک توسط متقاضی نسبت به پرداخت اقدام کند. در این صورت، ریسک تأمین مالی بر عهده معاونت علمی است. همچنین صندوق اقدامات لازم برای وصول مطالبات را انجام خواهد داد.

مسیر دیگر این است که این درخواست‌ها توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ارزیابی شوند. در این صورت صندوق می‌تواند نسبت به ارزیابی درخواست‌های متقاضیانی که به صندوق مراجعه کرده‌اند یا توسط دستگاه‌های اجرایی از جمله معاونت علمی و ستاد‌های آن به صندوق معرفی شده‌اند اقدام کرده و ضمن استفاده حداکثری از ابزار‌های لازم در خصوص اهرمی‌سازی منابع نسبت به ارائه خدمات به آن‌ها اقدام کند. در صورتی که این طرح‌ها توسط معاونت علمی نیز تأیید شوند منابع مورد نیاز به صورت مساوی توسط معاونت و صندوق تأمین خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته