دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صورت گرفت؛

رونمایی و معرفی کتاب «هوش مصنوعی و آینده آموزش دانشگاهی در ایران»

رونمایی و معرفی کتاب «هوش مصنوعی و آینده آموزش دانشگاهی در ایران»
رونمایی و معرفی کتاب «هوش مصنوعی و آینده آموزش دانشگاهی در ایران» برگزار خواهد شد.
کد خبر : 846756

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم رونمایی و معرفی  کتاب «هوش مصنوعی و آینده آموزش دانشگاهی در ایران»  با حضور مولف کتاب حسینی مقدم روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲  از ساعت ۱۵ تا ۱۶ در غرفه مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی (شبستان، راهروی ۲۳، شماره ۲۱) برگزار می‌شود.

مؤسس فلسفه اسلامی و یا معلم دوم خواندن فارابی و نسبت دادن او به فرهنگ و تمدن اسلامی نباید این شائبه را ایجاد کند که او فیلسوفی محدود به جریانی مشخص است. از عالمی، چون او که سیره‌اش نوعی جهان‌بینی فراقومی و فرازبانی را یادآوری می‌کند نباید یک‌دستی و محدودیتی مشخص در تبیین دیدگاه‌ها و آراء رایج و شناخته شده در عالم فلسفه و خاصه فلسفه اسلامی توقع داشت. سفر‌های مختلف و معاشرت‌های طولانی با دیگر اصحاب ملل و نحل و دیگر عالمان عصر، وی را در معرض تأثیر و تأثر از ایشان قرار داده بود.

اندیشه گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها، اندیشه وحدت بسیاری از آراء فلسفی، اندیشه تأسیس بنیاد‌هایی عقلانی برای تمدن ایرانی و اسلامی، در کنار تعهدات غیرقابل چشم‌پوشی‌ای که آن حکیم به خود علم و دانش و معرفت و فرهنگ داشت، همگی از او شخصیتی فراتر از صرف متفکر یک جریان دینی و یا سیاسی خاص بخشیده است.  

فارابی پیشگام بوعلی و حکمت مغانی و اشراقی و کل فلسفه اسلامی در ایران و مصر و اسپانیا و لبنان و شخصیتی اثرگذار بر دانشگاه‌های سده‌های سیزدهم تا شانزدهم اروپا است. او رئیس فیلسوفان ایرانی و تجدید کننده حکمت باستانی ایرانیان و یونانیان است که اندیشه‌های بسیاری را پس از خود بارور کرده است.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب