آزمایش موفقیتآمیز پوست دوم برای برطرف کردن چین و چروک + ویدئو
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از BBC، این لایه نازک از جنس پلیمری به نام پلیسیلوکسان است که اجزاء سازنده آن را سیلیکون و اکسیژن تشکیل میدهند و در آزمایشگاه ساخته شده است.
به گفته محققان این ورقه نازک پلیمر، نامرئی است و میتوان در تمام روز آن روی پوست نگه داشت بدون اینکه باعث تحریک پوست شود و آب و باران هم باعث جدا شدن آن از پوست شود.
محققان این «پوست دوم»، را در معرض آزمایشهای مختلف قرار دادند از جمله اینکه پوست را نیشگون گرفتند و زمان بازگشت آن به حالت اولیه را بررسی کردند و متوجه شدند این ورقه نازک حالت ارتجاعی پوست را بیشتر میکند.
پوست وقتی پیر میشود قابلیت ارتجاعی خود را از دست میدهد اما به گفته محققان این ورقه نازک پلیمر رطوبت را در خود نگه میدارد و باعث میشود قابلیت ارتجاعی پوست بیشتر شود و پوست صافتر، محکمتر و کمچینوچروکتر به نظر برسد.
زیر چشم چپ ورقه نازک و نامرئی پلیمر قرار دارد
پروفسور رابرت لنگر، که این تحقیق را سرپرستی کرده است، میگوید: «ساخت پوست دومی که نامرئی و راحت باشد و بتواند رطوبت و مواد مختلف را نگه دارد چالشهای مختلفی را پیش رو میگذارد. باید خواص نوری مناسبی داشته باشد وگرنه ظاهر آن خوب نخواهد بود، باید خواص مکانیکی مناسبی داشته باشد وگرنه استحکام کافی نخواهد داشت و بدرستی عمل نخواهد کرد».
او همچنین گفت که این پوست در آینده میتواند برای کسانی که دچار بیماریهای پوستی مختلف هستند کمک بسیار بزرگی باشد.
برای اطمینان از عملکرد مناسب، آزمایشهای بیشتری باید روی این پوست دوم انجام بگیرد و همچنین باید بیخطر بودن آن برای سلامتی تایید شود.
دکتر تامارا گریفیث، از انجمن متخصصان پوست بریتانیا، میگوید: «نتیجه استفاده از این این ورقه را میتوان با جراحی قابل مقایسه دانست بدون اینکه خطرات آن را داشته باشد».
دانلود فایل صوتی
انتهای پیام/