کودهای شیمیایی نانو به کمک گلکاران و کشاورزان میآیند
علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، فراخوان جذب ایده بر پایه فناوری، برنامه یکساله به منظور تکمیل ظرفیت اسکان واحدهای خلاق، همکاری با مراکز رشد منطقه در راستای تبادل تجربه، راهاندازی دفتر مشاوره در مرکز رشد برای راهنمایی و مشاوره هستههای مستقر، برگزاری دورههای مهارتافزایی برای تیمهای مستقر، همکاری با ادارات و مراکز صنعتی به منظور جذب ایده و تشویق اعضای هیئت علمی و دانشجویان به تشکیل تیمهای خلاق در حوزه فناوری در دانشگاه و استقرار در مرکز رشد را ازجمله اولویتها و برنامههای اصلی این واحد دانشگاهی در سال برشمرد.
وی، تمرکز بر پذیرش هستهها و واحدهای فناور محصولمحور، اولویت بر پذیرش تیمهای حوزههای فناوری نوین و بهروز مانند انرژیهای نو، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و...، استقبال از ایدهها با محور کشاورزی، گل و گیاه، توریستی، صنایع دستی و...، تشویق و حمایت از هستههای فناور موفق به راهاندازی شرکتهای استارتآپ و دانشبنیان در مرکز رشد، حمایت مالی از واحدهای فناور مستقر، برگزاری نمایشگاههای فناور و تلاش در راستای جذب پشتیبان و ارزیابی هستهها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و جلوگیری از انحراف در مسیر ایدهمحوری هر سه ماه بر اساس برنامه پیشبینی شده رشد را از دیگر برنامههای اصلی واحد دانشگاهی رامسر عنوان کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با توضیحی درباره فعالیتهای علمی و فناوری این دانشگاه در سال گذشته، حضور در رویداد عصر امید کشوری و استانی ۱۴۰۱ با محصولات فناورانه را یادآور شد و گفت: در رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار شد در بخش ایده و استارتآپ با ارائه طرح «محیط آزما» و در بخش شرکت فناور و خلاق با ارائه تکنیک دستسازههای هنری و نقطهکوبی مجوز راهیابی به مرحله کشوری را کسب کردیم.
به گفته یکرنگی، نمایشگر دستی محیط آزما دستگاهی است که برای اندازهگیری دمای مرطوب در صنایع دام و طیور کاربرد دارد و دستسازههای هنری و نقطهکوبی در واقع تکنیک نقطهکوبی روی سطح سفال بوده که با لاینر نیز انجام میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که سال گذشته چه اندازه در بسترسازی اشتغال دانشبنیان و توسعه فعالیتهای دانشبنیان موفق بودید؟ بیان کرد: سال ۱۴۰۱ مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با برنامه مدون مجدد فعالیت خود را آغاز کرد. هدف از آغاز کار مرکز رشد، کمک به بستر اشتغال افراد فرهیخته و دانشجویان در قالب طرحهای دانشبنیان بوده است و برای این منظور تاکنون از چند هسته فناور داوطلب نیز حمایت صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر درباره تحقق برنامههای سند تحول و تعالی دانشگاه با توجه به مفاد ابلاغی سند در سال ۱۴۰۱ نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در نظر دارد با برگزاری دورههای آموزشی و جلسات تبیینی با هدف بسترسازی و مشارکت تمام اعضا در تمامی سطوح و لایههای سازمانی بهخصوص در حوزههای آموزشی و پژوهشی، بتواند سال جدید در تحقق اهداف، چشماندازها، مأموریتها و... گامهای موثرتری بردارد و در پیادهسازی هرچه بهتر بستههای کاری تلاش کند.
یکرنگی در پاسخ به این پرسش که آیا در طرحها و برنامههای علمیتان در گام دوم دانشگاه و با نگاه حل مسئله موفق به حل مسائل منطقهای یا استانی شدهاید؟ عنوان کرد: تلاش دانشگاه همواره با نگاه به حل مسائل منطقهای و استانی است. در این راستا از یکی از هستههای فناور که در حوزه ساخت کودهای شیمیایی نانو با عملکرد مناسبتر برای مرکبات فعالیت میکند، توافق حمایتی صورت گرفته است تا این حمایت منجر به حل معضلی از گلکاران و کشاورزان منطقه رامسر شود.
وی مهمترین فعالیت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر را تمرکز بر فعالیت مؤثر مرکز رشد واحدهای فناور دانست تا با حمایت از افراد و دانشجویان نخبه گام مهمی در حوزه اشتغال برداشته شود و گفت: در این راستا دانشگاه در حد امکان حمایتهای معنوی و مشاورهای و مالی را از متقاضیان خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، تشکیل تیم جدید مرکز رشد، تدوین برنامههای منسجم برای پیشبرد بهتر فعالیتهای مرکز رشد و کمک به تولیدات و خدمات دانشبنیان، حمایت و تشویق از استادان نخبه به منظور فعالیتهای پژوهشی دانشبنیان، تشویق و حمایت از دانشجویان برای انجام فعالیتهای دانشبنیان را ازجمله فعالیتهای این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» برشمرد.
انتهای پیام/