دانشگاه با درک دغدغه صنایع همه ظرفیتها را پای کار میآورد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، مجید عاشوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در جلسه چشمانداز فرصتها و چالشهای نوآوری در صنعت چای کشور که با حضور مدیران اجرایی، تحقیقاتی، اعضای هیئت علمی، فعالان چای و متخصصان سازمان بسیج مهندسین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد با تشریح سوابق و عملکرد واحد لاهیجان از بدو راهاندازی تا امروز عنوان کرد: دانشگاه امروزه باید مسئلهمحور باشد و مشکلات منطقه خود را رصد کند و در راستای برطرف کردن آنها گام بردارد.
وی اضافه کرد: در شمار وظایف دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است که در نشست کارگروههای علمی دانشگاه با صنایع، ضمن شنیدن مشکلات و دغدغههای آنان در راستای برطرف کردن آن، از منظر علمی ورود کند و راهکاری با پشتوانه و محکم ارائه دهد تا نیازهای صنایع رفع شود.
عاشوری گفت: حسب بخشنامه سازمان دو دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و لاهیجان درباره دو محصول استراتژیک استان؛ یعنی چای و برنج ورود کرده اند که بخش چای بنا بر اینکه مرکز کشت و تولید آن در شهرستان لاهیجان است به این واحد دانشگاهی واگذار شده است و خوشحالیم که امروز میزبان معاون وزیر و مدیرکل سازمان چای کشور و صاحبان صنعت چای هستیم تا با ارائه راهکارهای علمی و عملی برای حل مشکل این صنعت گام برداریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان عنوان کرد که این دانشگاه در راستای حل مسئله، دغدغه صنایع را درک میکند و برای برطرف کردن دغدغهها همه ظرفیتهای علمی را پای کار میآورد.
حسین معمار مدیر شبکههای پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: امروز اگر موضوع نسل سوم در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال میشود به دلیل یک سابقه درخشان است که در نسلهای قبلی نشان داده شده؛ یعنی در نسل اول تاسیس دانشگاه در سال ۱۳۶۱ شکل گرفت و بحث گسترش مطرح شد و سپس در نسل دوم به دنبال تثبیت رفتیم و دانشگاه آزاداسلامی در ردیف دانشگاههای مطرح جهان قرار گرفت و این در حالی بود که بودجه آن دولتی نبود.
معمار یادآور شد که دانشگاههای نسل سوم به دنبال دو دستور ابلاغ شده اند که نخستین آن فرمان مقام معظم رهبری است که فرمودند: کشور باید به سمت تولید دانش بنیان و اقتصاد دانشبنیان حرکت کند و دستورالعمل دومی نیز بخشنامه دکتر طهرانچی است که تأکید کرد دانشگاه باید بر پایه حل مسئله باشد.
وی عنوان کرد که دانشگاهها نمیتوانند حرکتی داشته باشند مگر اینکه نیازها و فرصتهای جامعه را بشناسند و ارزیابی کنند و این امر به پارکها محول شده است. در یک مگاپروژه به دنبال این هستیم تا از دید بازار که فعالان واقعی صنعت به حساب میآیند، فرصتها و تهدیدها را رصد کنیم و آنچه به واقعیت نزدیکتر است، مکتوب و با روش علمی و فنی به حل آن گام نهیم و در فاز بعدی آنها را عملیاتی کنیم. باید بررسی شود که چه نیازهایی عملیاتی است و مشکلات کف بازار کدامند و برای آنها برنامهریزی انجام شود.
در این نشست، معاون وزیر و مدیر کل سازمان چای کشور و صاحبان صنایع نظر و دیدگاههای خود را نیز مطرح کردند.
انتهای پیام/