دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان پاسخ می‌دهند؛

موبایل چه آسیب‌هایی به بدن ما می‌زند؟

موبایل چه آسیب‌هایی به بدن ما می‌زند؟
آسیب هایی که تلفن همراه به بدن وارد می کند بسیار جدی است. همه ما زمانی که پیام‌ها را در گوشی خود چک می‌کنیم، سرمان را پایین می‌اندازیم. پایین نگه داشتن گردن در زاویه ۴۵ درجه، فشاری برابر با ۲۲ کیلوگرم بار را به آن وارد می‌کند و خم کردن آن تا زاویه ۶۰ درجه این فشار را در حد ۲۷ کیلوگرم افزایش می‌دهد.
کد خبر : 834401

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، آسیب هایی که تلفن همراه به بدن وارد می کند بسیار جدی است. همه ما زمانی که پیام‌ها را در گوشی خود چک می‌کنیم، سرمان را پایین می‌اندازیم. پایین نگه داشتن گردن در زاویه ۴۵ درجه، فشاری برابر با ۲۲ کیلوگرم بار را به آن وارد می‌کند و خم کردن آن تا زاویه ۶۰ درجه این فشار را در حد ۲۷ کیلوگرم افزایش می‌دهد.

آسیب‌های چشمی

تحقیقی در سال ۲۰۱۴ نشان داده است که نور منتشر شده از صفحه تلفن‌های همراه برای پشت چشم های ما خطرناک است. استفاده بیش از حد از ماهیچه‌های چشم، زمانی که روی صفحه تمرکز کرده ایم، باعث سردرد می شود.

همچنین نگاه کردن طولانی مدت به صفحه موبایل می تواند باعث خشکی چشم ها و حتی تاری دید شود.

اگر مجبور هستید به مدت ۲۰ دقیقه به صفحه تبلت، رایانه یا اسمارت فون چشم بدوزید، باید به مدت ۲۰ ثانیه به چشم ها استراحت دهید و به چیز دیگری در فاصله ۲۰ قدمی تان (فاصله ۶ متری) نگاه کنید.

سندروم text claw یا آسیب انگشت شست

تایپ کردن زیاد از حد در گوشی همراه و کار کشیدن از انگشت شست برای نگه داشتن آن، به بروز مشکل در مفاصل آن منجر خواهد شد.

مشکلاتی نظیر آرتروز انگشت شست و ایجاد صدا و درد هنگام خم و راست کردن آن، می‌تواند عواقب کار کردن زیاد با گوشی باشد.

کمر درد

اگر شما اهل کار کردن زیاد با لپ تاپ و موبایل هستید و کمردرد دارید، تنها نیستید. افرادی که از تلفن همراه زیاد استفاده می‌کنند، معمولا دردهایی در حوالی قسمت اتصال کمر به لگن (دنبالچه) دارند.

ریشه این دردها حالت نشستن نامناسب هنگام کار با گوشی یا لپ‌ تاپ است. برای پیشگیری از این نوع دردها، کافی است صاف بنشینید. البته به گفته پزشکان تغییر مداوم حالت نشستن در مواقعی که مجبور به نشستن هستید، بهتر از صاف نشستن طولانی‌ مدت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب