دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 بهمن 1401 - 15:35
دهقانی فیروزآبادی؛

شرکت‌های دانش بنیان حوزه دریایی افزایش می‌یابند

شرکت‌های دانش بنیان حوزه دریایی افزایش می‌یابند
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: معاونت علمی برنامه جدی در همه حوزه‌های اقتصاد دریا به‌ویژه در حوزه حمل و نقل دریایی دارد و امیدواریم در سال‌های آینده، شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه رونق بیشتری بیابند.
کد خبر : 828977

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صبح امروز نمایشگاه ارائه توانمندی ها و محصولات فناورانه حوزه دریا در خانه نوآوری و فناوری ایران در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

د این نمایشگاه یک روزه روح الله دهقانی فیروزآبادی از دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان صنعت دریا بازدید کردند و طی آن  از ۱۰ محصول فناورانه صنعت دریایی رونمایی شد.

** محصولات فناورانه صنعت دریایی 

«نشانگر رسوب»، «سیستم شناسایی خودکار ساحلی»،« خدمات آنلاین حمل و نقل دریایی»، «زیر سطحی دو منظوره»،«ربات کاوشگر»، «سیستم باد شونده نجات غریق»،«سامانه مونیتورینگ بویه»،«نرم افزار تخصصی دریایی»،«سامانه هوشمند ویکپارچه واکنش‌ اضطراری دریا » و «سیستم باد شونده نجات غریق» محصولات رونمایی شده در نمایشگاه امروز بودند.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در همه دنیا، اقتصادهای بزرگ، کنار دریا شکل می‌گیرد، گفت:حوزه اقتصاد دریا یک حوزه بسیار بزرگی است که متاسفانه در سال‌های قبل به آن توجه نشده بود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه نیازهای صنعت دریا گسترده است، گفت: معاونت علمی در دوره جدید خود، برنامه جدی در همه حوزه‌های اقتصاد دریا به ویژه در حوزه حمل و نقل دریایی، دارد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه نیازهای صنعت دریا گسترده است، گفت: معاونت علمی در دوره جدید خود، برنامه جدی در همه حوزه‌های اقتصاد دریا به ویژه در حوزه حمل و نقل دریایی، دارد وامیدواریم در سال‌های پیش رو، شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه رونق بیشتری بیابند.

**جلوگیری از خروج ارز با حمایت از دانش بنیان ها

دهقانی فیروزآبادی عنوان کرد: معاونت علمی حدود ۴۰ ابزار حمایتی و قانونگذاری برای توسعه این حوزه تعریف کرده است؛ تولید بار اول توسط دانش بنیان ها نمونه این حمایت ها است که بدون انجام بروکراسی‌ها و برگزاری مناقصات با کارگروه تولید بار اول، قرار داد منعقد می شود.

وی با بیان اینکه اگر فناوری‌های مورد نیاز کشور که ترند روز دنیا نیز باشد، تولید شود از حمایت‌های معاونت علمی برخوردار خواهد شد، افزود: همه محصولاتی که در کشور تولید و دارای تضمین خرید باشد، از سوی معاونت علمی تامین سرمایه در گردش و حمایت خواهد داشت. همچنین امیدواریم تا پایان سال تعداد شرکتهای دانش بنیان به ۹ هزار برسد.

وی اظهار کرد: معاونت علمی در دوره جدید خود، برنامه جدی در همه حوزه‌های اقتصاد دریا به‌ویژه در حوزه حمل و نقل دریایی، دارد و امیدواریم در سال‌هایی که پیش رو داریم، شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه رونق بیشتری بیابند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه تاسیس شرکت دانش بنیان طی ۶ ماه اتفاق نمی افتد، گفت: تولید داخل امن تر است از این رو باید مجموعه های دانش بنیانی مورد حمایت قرار بگیرند تا از خروج ارز از کشور جلوگیری شود.

دهقانی فیروزآبادی خاطر نشان کرد: ما باید تلاش کنیم تا محصولات تولیدی از نظر کیفیت و استانداردها در حدی باشند که مدیران و مسئولانی که نسبت به خرید محصول خارجی اقدام می‌کنند، رغبتی به محصول خارجی نداشته باشند. 

دهقانی گفت: نیاز است تا با قانونگذاری صحیح و جلوگیری از سو استفاده از بازار داخلی، مانع ورود محصولاتی شویم که به صورت کیفی و استاندارد در کشور تولید می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته