دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1401 - 13:56
شاعران تا بیستم بهمن‌ آثار خود را ارسال کنند

سیرجان میزبان اختتامیه جشنواره بین‌المللی شعر سرو

سیرجان میزبان اختتامیه جشنواره بین‌المللی شعر سرو
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان آمادگی این دانشگاه برای برگزاری اختتامیه جشنواره بین‌المللی شعر سرو را اعلام کرد.
کد خبر : 827988

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سیرجان، امیررضا بازرگان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در نشست کمیته‌های مستندسازی و نمایشگاهی دومین جشنواره بین‌المللی شعر سرو اظهار کرد: این واحد دانشگاهی آمادگی کامل دارد تا با همکاری فرمانداری ویژه سیرجان و شرکت‌های صنعتی و معدنی و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، آیین اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی شعر سرو را به شایستگی در سوم اسفند امسال برگزار کند.

اعضای حاضر در این نشست هم‌اندیشی، درباره فهرست برنامه‌های اختتامیه و کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه، پیشنهاد‌ها و ایده‌های خود را مطرح کردند و مقرر شد پیشنهاد‌های میزبان برگزاری آیین اختتامیه به دبیرخانه جشنواره ارائه شود.

دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویت، حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، معاونت امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد، همراهی برخی شرکت‌های صنعتی و معدنی، نهاد‌ها و ارگان‌های فرهنگی، هنری، ادبی، رسانه‌ای و دانشگاهی، دومین جشنواره بین‌المللی شعر سرو را چهارشنبه سوم اسفند ۱۴۰۱ (در آستانه میلاد باسعادت حضرت امام حسین علیه‌السلام) در استان کرمان برگزار خواهد کرد.

به گزارش آنا، جشنواره  بین‌المللی شعر سرو در دو بخش دانشجویی و عمومی به‌صورت مسابقه و رقابتی (هر محور و بخش مجزا داوری) و برگزار می‌شود. گستره فراخوان به‌صورت ملی بوده. (در بخش بین‌الملل شاعران برای شعرخوانی دعوت می‌شوند).اطلاع‌رسانی و فرآیند ثبت‌ نام و ارسال اثر از طریق تارنمای جشنواره به نشانی:  https://sarvfestival.kerman.iau.ir انجام و آثار ارائه شده به جشنواره نباید قبلاً در هیچ جشنواره‌ای حائز رتبه شده باشند.

شاعران می‌توانند آثار خود را از طریق وب‌سایت جشنواره به نشانی https://sarvfestival.kerman.iau.ir تا بیستم بهمن‌ ۱۴۰۱ ارسال کنند.

فعال کردن ظرفیت کنشگران فرهنگی و ادبی به‌ویژه هنرمندان و شاعران در سه سطح: دانشجویی، حرفه‌ای و بین‌الملل، توجه به ظرفیت‌های شعر دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، معرفی استعداد‌های ادبی آنها به جامعه، بهره‌مندی از توان و ظرفیت ادبی شاعران آیینی دانشجویان غیر ایرانی، تولید و انتشار آثار فاخر ادبی با موضوع فرهنگ منور حسینی، ترویج مکتب سردار دل‌ها، گرامیداشت پدیدآورندگان آثار فرهنگی و ادبی در زمینه سیره، شخصیت و معارف امام حسین «علیه‌السلام» و پاسداشت جایگاه معنوی سردار سلیمانی و ادبیات پایداری ازجمله اهداف این جشنواره است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب