آمریکا و رژیم صهیونیستی به اطلاعات کاربران در پیامرسانهای به ظاهر امن دسترسی دارند
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، سیدعلیرضا آل داوود، کارشناس فضای مجازی و سایبر در برنامه نقش جهان شبکه افق رسانه ملی، گفت: سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و آمریکا به اطلاعات همه افراد در فضای وب و پیامرسانهایی که به ظاهر امن هستند دسترسی دارند. سال ۲۰۱۲ آقای اسنودن پیمانکار nsa اسنادی را منتشر کرد که طبق آن مشخص بود آژانس امنیت ملی آمریکا به تمام اطلاعات مردم دسترسی داشتند.
وی افزود: امروز در حوزه روابط بینالملل با موضوع قدرت نرم روبه رو هستیم. این مقوله بسیار مهم است. حال چه بهتر از اینکه مردم در یک وسیله هوشمند به طوری حرکت کنند که به آن وابسته باشند. امروز هم اندروید و اپل تحت نظارت آمریکا هستند. وقتی شما به ابزاری هوشمند دسترسی دادهاید میتواند رفتار شما را بسنجد که به آن ذائقه سنجی میگویند.
این کارشناس فضای مجازی و سایبر تاکید کرد: حال امروز ایلان ماسک بعد از خرید توییتر، چون نزدیک جمهوری خواهان است حساب توییتر ترامپ را باز کرد. او دارد از دموکراتها انتقام میگیرد. طبق اطلاعات مدتی قبل لپ تاپ پسر بایدن گم شد، ولی آنها اجازه ندادند اطلاعاتی از آن در جایی درج شود. این خود نشان از آن دارد که آمریکا میتواند سیر اطلاعات را کنترل کند. طبق اطلاعاتی که اخیرا از توییتر نشت کرده نشان دهنده آن است که سازمانهای اطلاعاتی آمریکا دسترسی دارند تا هم اطلاعات مردم را بخوانند و هم محتواهای مضر را حذف کنند. به عنوان مثال شبی که حاج قاسم شهید شد، هشتگی در توییتر در حال رشد بود، ولی آنها تمام اشتراکهایی که از این هشتگ استفاده کرده بودند را بست.
وی در ادامه اظهار کرد: در بازه زمانی کنونی اختلافات بین جمهوری خواهان و دموکراتها بسیار بالا است. جمهوری خواهان بیشتر در حوزه سخت ورود داشتهاند ولی اینکه امروز ایلان ماسک به نیابت از جمهوریخواهان توییتر را خریده است نشان از آن دارد که آنها فهمیدهاند که باید در حوزه جنگ نرم و رسانه ورود کنند.
آل داوود خاطرنشان کرد: به عنوان مثال الان کسانی که در فضای مجازی جهانی هستند، هیچ کنش عمیقی در مورد اعتراضات اروپا، رژیم صهیونیستی و آمریکا نمیبینیم یا بسیار محدود بوده و سریع از دسترس خارج میشود. اروپاییها بسیار به دنبال قانون گذاری در حوزه سایبر بوده است. ماکرون رئیس جمهور فرانسه در مصاحبهای گفته بود که باید اینترنت سومی ایجاد کنیم که تحت قانونگذاری دولتها باشد.
وی بیان کرد: در آن ایام تنها شبکهای که واقعیت را در مورد حکومتهای غربی میگفت، پرس تی وی بود که آن را هم حذف کردند. حال امروز آنها شما را در یک حباب اطلاعاتی با توجه به محتواهایی که شما مشاهده میکنید، قرار میدهند به شکلی که به صورت نا خودآگاه آنها برنامه ریزی میکنند که شما چه محتوایی ببینید تا چه احساساتی در شما بر انگیخته شود. به همین دلیل امروز مخاطب ما تصویر زیادی از معضلات در اروپا نمیبینند، ولی چهار صحنه سازی از شلوغی در ایران را به صورت کامل و چند باره مشاهده میکنند.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/