دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل توئیتر:

اگر «جایگزینی احمق» پیدا کنم استعفا می‌دهم

اگر «جایگزینی احمق» پیدا کنم استعفا می‌دهم
در نظرسنجی که ایلان ماسک برگزار کرد، بیش از ۱۷ میلیون کاربر شرکت کردند که نزدیک به ۱۰ میلیون نفر آن‌ها با کناره‌گیری‌اش از مدیرعاملی توئیتر موافقت کردند و او استعفای خود را منوط به پیدا شدن جایگزینی احمق دانست.
کد خبر : 821418

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ایلان ماسک بالاخره به نتیجه نظرسنجی دو روز پیش خود مبنی بر کناره‌گیری یا ادامه مدیریت توئیتر واکنش نشان داد.

ایلان ماسک ماه گذشته میلادی گفته بود که نمی‌خواهد مدیرعامل هیچ شرکتی باشد و مدیریت در توئیتر هم موقت خواهد بود. اما از آن زمان تا برگزاری یک نظرسنجی، صحبتی درباره کناره‌گیری‌اش نکرد. مالک جدید توئیتر دو روز پیش درباره ادامه مدیریتش یک نظرسنجی برگزار کرد که اکثر کاربران خواستار کناره‌گیری‌اش از مدیرعاملی شدند. البته طبق گزارش‌ها، ایلان ماسک پیش از برگزاری این نظرسنجی هم به دنبال جایگزین خودش در توییتر بوده است.

**ایلان ماسک از مدیرعاملی توئیتر کنار می‌رود

در نظرسنجی که ایلان ماسک برگزار کرد، بیش از ۱۷ میلیون کاربر شرکت کردند که نزدیک به ۱۰ میلیون نفر آن‌ها یعنی ۵۷.۵ درصد با کناره‌گیری‌اش از مدیرعاملی توییتر موافقت کردند. ایلان ماسک در این نظرسنجی گفته بود که به نتیجه‌اش متعهد می‌ماند، بنابراین منتظر بودیم که به فاصله کوتاهی پس از اعلام نتایج، خبر استعفایش را اعلام کند، اما حالا دست به چنین کاری زده است.

ایلان ماسک در توییتی در ادامه نظرسنجی‌اش گفته به محض پیداکردن جایگزین، استفعا می‌دهد: «به محض اینکه فردی را پیدا کنم که به اندازه کافی احمق باشد تا ریاست توییتر را برعهده بگیرد، از مدیرعاملی استعفا می‌دهم. بعد از آن، تنها مدیریت تیم‌های نرم‌افزار و سرور را برعهده خواهم داشت.»

ایلان ماسک توییتر

مدیریت ایلان ماسک در توئیتر عمر کوتاهی دارد، اما در همین مدت کوتاه هم دردسرهای زیادی را تجربه کرده است. مالک جدید توییتر که به روش‌های مختلفی به دنبال افزایش درآمد این شبکه اجتماعی بود، سرویس جدید توییتر بلو را راه‌اندازی کرد، اما بنابر دلایل مختلفی از جمله جعل هویت، در ابتدا مجبور شد عرضه آن را متوقف کند و پس از چند هفته دوباره این‌کار را از سر بگیرد. البته با وجود تمام تلاش‌ها، پیش‌بینی می‌شود درآمدهای این شرکت کاهش چشمگیری را تجربه کند.

اما این تمام ماجرا نیست. خرید توییتر توسط ایلان ماسک و تمرکز روی این شبکه اجتماعی، اعتراض سهامداران تسلا را هم در پی داشت و ارزش سهام این شرکت خودروسازی کاهش چشمگیری را تجربه کرد، تا جایی که ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست و پس از مدت‌ها این عنوان را از دست داده است.

حالا باید منتظر ماند و دید چه کسی به عنوان مدیرعامل جدید توییتر انتخاب می‌شود و آیا با مدیریت جدید، عملکرد این شبکه اجتماعی تغییر می‌کند یا خیر. علاوه‌بر این، باید ببینیم ایلان ماسک به عنوان مالک، چه تأثیری روی تصمیمات مدیرعامل جدید خواهد داشت.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب