آمریکاییها حل مسئله ایران را به بعد از انتخابات انداختند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجتالاسلام حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه زنجان با بیان اینکه امروز معتقدیم آمریکاییها با شتاب بیشتری در منطقه غرب آسیا درحال شکست هستند و بهزودی منطقه را ترک خواهند کرد، اظهار داشت: امیدواریم روحیه ضداستکباری و ضداستعماری در ملت ما روز به روز بیشتر شود.
وی افزود: در سند امنیت ملی بایدن که اخیراً منتشر شده آمده ما اکنون در سالهای اولیه یک دهه تعیینکننده برای آمریکا هستیم. شرایط رقابت ژئوپلتیکی بین قدرتهای بزرگ تعیین خواهد شد. پنجره فرصت برای مقابله با تهدیدات مشترک به شدت محدود خواهد شد.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه ادامه داد: آمریکا بر اساس سند امنیت ملی قرن ۲۱، میگویند سال ۲۰۲۵ سال تعیین سرنوشتشان خواهد بود. یعنی در سال ۲۰۲۵ یا آمریکا کدخدای دهکده جهانی میشود یا فرو میپاشد؛ سند بایدن ۲۰۲۵ را ۲۰۳۰ میداند. در سال ۲۰۳۰ پنجره فرصت آمریکا پایان مییابد.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه بیان اینکه آمریکاییها میخواهند موضوعات موشکی، منطقهای پهپادی و حقوقبشری را به مذاکرات اضافه کنند، خاطرنشان کرد: آمریکاییها حل مسئله ایران را به بعد از انتخابات انداختند.
طائب با بیان اینکه ایجاد شبهه، کشتهسازی و سوال جدید سناریوی دشمن در ماجرای اخیر بود، درخصوص نحوه مواجهه با ماجرای فوت مهسا امینی گفت: ماجرای مهسا امینی از نظر عاطفی و ویژگیهای قومی و مذهبی همهچیز را داشت. در ماجرای مهسا امینی اگر همان اول ما اطلاعرسانی دقیق میکردیم شاید این اتفاقات نمیافتاد.
وی بیان داشت: در اردیبهشتماه از آمریکاییها و اسرائیلیها سند یافتیم که قصد ایجاد اغتشاش دارند. مبنا هم این بود که محله محور و هستهمحور باشد. شبکه با دوره قبل فرق میکرد. از سوئی برآورد و سند ما میگفت که از مهرماه، این اغتشاش همزمان با بازگشایی دانشگاهها رخ میدهد. از سوئی دیگر فراجا درگیری مسئله اربعین و گذرنامه و امنیت مرز بود. چه بسا اگر در ماجرای مهسا امینی اطلاعرسانی دقیق از روز اول میکردیم و نمیگذاشتیم سازماندهی شده جلوی بیمارستان بیایند و جلوی این ماجرا را میگرفتیم شاید این اتفاقات شکل نمیگرفت.
طائب درخصوص ماجرای خانواده رئیس مجلس، اظهار داشت: یک مساله فردی برای رئیس مجلس اتفاق افتاده است. خانواده قالیباف به ترکیه رفتهاند و برگشتند نه از هواپیمای اختصاصی استفاده کردند نه از امکانات سفارتخانه. داماد رئیس مجلس از یک خانواده برخوردار است؛ آیا فساد در این موضوع اتفاق افتاده است؟
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه درباره ماجرای خانهنشین شدن خود در زمان دولت سازندگی بهخاطر پیگیری فساد رئیسجمهور اظهار داشت: عمده فساد بعد از جنگ شروع شد. پس از پایان جنگ از معاون وزیری افتادم و ۶ ماه خانهنشین شدم. در دوره اعتدال هم با برادر رئیسجمهور و با برادر معاون اول رئیسجمهور برخورد کردیم.
طائب با بیان اینکه در این دوره (دولت فعلی) مدیری که تشویق شده بود دستگیر شد، افزود: در دولت فعلی باید بگردید فساد کلان پیدا کنید. فرق این دوره با دورههای قبلی این است که در برابر این دستگیریها مقاومت نمیکنند. با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، فساد از بین میرود.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه همچنین درباره پرونده اختلاس فولاد مبارکه گفت: ۹۲ هزار میلیارد اختلاس فولاد دروغ بزرگ سیاسی بود که درست کردند و کسی هم درباره آن توضیح نمیدهد. ۹۲ هزار میلیارد تومان عدد سرسام آوری است یعنی در طول این دوره درآمد داشته و به هیچ جا نداده و آش را با جاش بردهاند؟.
طائب در بخش دیگری از این نشست درباره پرونده هواپیمای اوکراینی، با بیان اینکه پرونده هواپیمایی اوکراینی در اذهان باز شده، ولی هیچکس آن را نمیبندد، این اشکال است، تاکید کرد: در ماجرای هواپیمای اوکراینی مسئولین قبول کرده و اعلام کردند که خطای اپراتوری بوده است. آن اپراتور این هواپیما را موشک دیده؛ آدم باسابقه حرفهای پدافند هم بوده و تازهکار هم نبوده است.
وی اضافه کرد: در روزهای اول هم اختلاف کارشناسی جدی بر سر آن بود که آیا جنگ الکترونیک بوده یا خیر. اما جمعبندی این شد که قبول کنند خطای اپراتور بوده است. دیه را هم قبول کردند. برخی خانوادههای سانحه هواپیمای اوکراینی نفری ۵ میلیارد تومان دیه گرفتند. خارجنشینها میخواهند برای تداوم فشار بر ایران پرونده هواپیمای اوکراینی باز باشد.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در ادامه این نشست با بیان اینکه اگر بگوییم به صددرصد اهداف دست پیدا کردهایم، قطعاً اینگونه نبوده است، خاطرنشان کرد: در این جهان پر شتاب مقایسه کنید ما جلوتر رفتیم یا دیگران؟ عراق هم جنگ و ناامنی داشت، ما هم داشتیم، ولی هنر ما این بود که یک سردار سلیمانی داشتیم که نگذاشت ناامنی داخل ایران بیاید. نفت و گاز عراق از ما بیشتر است. عراق چهار برابر نفت ما، نفت خام میفروشد، ولی پول آن به بانکمرکزی آمریکا میرود. ما یک چهارم نفت عراق میفروشیم، چون راهبرد نظام این است وابستگی به نفت خام را کم کنیم فراورده بفروشیم. عراق با ۱۵ درصد درآمد خودش از ما فرآورده میخرد.
همچنین در این نشست توضیحاتی درباره ماجرای بولتنهای محرمانه خبرگزاری فارس داد و گفت: در موضوع خبرگزاری فارس، چند بار به این برادر تذکر داده شده حتی به مرحله قضائی رسیده و برخورد هم شده است. اینکه این شخص برای بولتن ماموریت داشته نه این طور نبوده، این شخص انشای خبر میکرده و این نشریه و بولتن را به دستگاههای مختلف میداده و میفروخته است. این فرد یک زمانی قائممقام خبرگزاری فارس بود.
انتهای پیام/