دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1401 - 17:35
بر اساس یک گزارش بین‌المللی؛

از هر ۵ حمله سایبری ایمیلی در سال ۲۰۲۲ یک مورد موفقیت‌آمیز بوده است

از هر ۵ حمله سایبری ایمیلی در سال ۲۰۲۲ یک مورد موفقیت‌آمیز بوده است
یک شرکت فعال در حوزه امنیت سایبری جدیدترین آمار مرتبط با حمله‌های سایبری از طریق پست الکترونیکی را منتشر و جزئیات این حمله‌ها را اعلام کرد.
کد خبر : 813879

به گزارش خبرنگار گروه خانه خلاق و نوآوری رسانه آنا، گزارش جدید شرکت بین‌المللی Tessian حاکی از آن است که در سال ۲۰۲۲ بیش ۹۴ درصد از سازمان‌هایی که مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند ایمیل‌هایی آلوده به باج‌افزار‌های مخرب را دریافت کرده‌اند. سازمان‌های مختلف در سراسر دنیا روزانه هزاران ایمیل دریافت و ارسال می‌کنند از همین رو ارسال پست‌های الکترونیکی آلوده برای نفوذ به پایگاه‌های ذخیره‌سازی اطلاعات و اجرای حمله‌های فیشینگ روش مرسوم برای حمله‌های سایبری توسط هکرها است.

طبق آمار‌های جهانی بیشترین حمله‌های سایبری در کشور آمریکا رخ می‌دهد که بخش بسیار زیادی از این حمله‌ها از طریق ایمیل‌های آلوده صورت می‌گیرد. در ۹ ماهه اول سال ۲۰۲۲ راج‌ترین روش نفوذ به سرور‌های دولتی و شخصی استفاده از ایمیل‌های آلوده به باج‌افزار و انواع ویروس اعلام شده که به طور دقیق‌تر از هر ۵ حمله سایبری ایمیلی یک مورد برای هکر‌ها موفقیت‌آمیز بوده است. مدیران شرکت Tessian معتقدند که باج‌افزار‌ها همچنان تهدید بزرگی برای امنیت سایبری جهان هستند و دست کم ۱۰ درصد از رهبران سیاسی و امنیتی جهان در سال جاری حداقل یک ایمیل آلوده دریافت کردند و شدت تعدادی از این حمله‌ها به حدی بوده که امنیت سه چهارم حساب‌های کاربری این افراد به خطر افتاده است.

بیشتر بخوانید:

هکرها ده‌ها سایت‌ فرودگاهی آمریکا را از دسترس خارج کردند

ایمیل‌های آلوده به باج‌افزار و انواع ویروس معمولاً از سمت افرادی با هویت جعلی ارسال می‌شود و هکر‌ها برای جلوگیری از ردیابی و شناسایی خود به وسیله سامانه‌های امنیت سایبری به طور گسترده‌ای از حساب‌های کاربری جعلی استفاده می‌کنند. هرچند اطلاعات دقیقی از مجموع میزان صدمات مالی وارده به شرکت‌های آسیب دیده از حمله‌های سایبری منتشر نمی‌شود، ولی با توجه به اسناد منتشر شده از سوی Tessian حجم زیان مالی ناشی از ایمیل‌های آلوده در سال جاری بسیار بیشتر از اعدادی است که تاکنون اعلام شده است. کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات می‌گویند یکی از بهترین روش‌ها برای مقابله با تهدید ناشی از ایمیل‌های آلوده و شناسایی این گونه ایمیل‌ها استفاده از فناوری هوش مصنوعی است، زیرا این فناوری با سرعت و دقت بالایی پیش از مشاهده هر ایمیل توسط کاربر یا سازمان دریافت کننده مخرب بودن یا نبودن آن را بررسی می‌کند.

به گفته مدیرعامل شرکت Tessian «با ادامه روند کنونی به زودی تهدید ایمیلی به پلتفرم‌های پیام‌رسان نیز کشیده می‌شود و در صورتی که اقدامات پیشگیرانه در نظر گرفته شود امنیت حریم خصوصی میلیون‌ها کاربر به خطر می‌افتد. از طرفی کارکنان سازمان‌ها دارای اطلاعات حساس باید به خوبی برای شناسایی نامه‌های الکترونیکی آلوده آموزش ببینند.»

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب