دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آبان 1401 - 11:56
مختاری:

ذخیره ۳ هزار متر مکعبی آب در پارک‌های تهران برای مواقع بحرانی/‌ پساب مورد استفاده در پارک‌ها بهداشتی نیست

ذخیره ۳ هزار متر مکعبی آب در پارک‌های تهران برای مواقع بحرانی ‌ پساب مورد استفاده در پارک‌ها بهداشتی نیست
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: ۷۵۰ منبع ذخیره از نزولات آسمانی داریم که در پارک‌ها احداث شده و ۲ تا ۳ هزار متر مکعب ظرفیت دارد که باید از این آب در مواقع بحرانی استفاده کنیم .
کد خبر : 813448

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی محمد مختاری در جریان بررسی طرح الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه برنامه عملیاتی احیا و مدیریت بازچرخانی آب با بیان اینکه سه مشاور برای طرح جامع آب خام تهران در سال ۷۱ اخذ شد، اظهار کرد: به شرکت آب و فاضلاب کمک می‌کنیم و دلیل آن پیش بینی‌هایی است که از گذشته انجام شده و در حال بروز رسانی است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با بیان اینکه ۵۹ هکتار فضای سبز درونی و بیرونی شهر داریم، یادآور شد: در سال ۹۴ طرح جامع آب خام مجدداً ارائه شد و اعضای شورا در آن سال در جریان این طرح هستند.

وی با بیان اینکه ۱۳۳ میلیون متر مکعب برای آبیاری فضای سبز استفاده می‌شود، گفت: در برنامه سال جاری در قالب تفاهم نامه با وزارت نیرو استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز به ۳۰ میلیون متر مکعب در سال افزایش خواهد یافت و ۱۴۵ میلیون متر مکعب تا سال ۱۴۱۰ استفاده خواهد شد؛ همچنین ۸۰ میلیون متر مکعب از آب چاه‌ها صرفه جویی خواهد شد. نباید منابع آب زیرزمینی را برداشت کنیم و این غلط است.

مختاری تأکید کرد: فرزندان و کودکان ما مستقیما از فضای سبز پارک‌ها استفاده می‌کنند و پساب مورد استفاده در پارک‌ها بهداشتی نیست، لذا پساب در فضای برون شهری استفاده می‌شود و در فضای سبز درون شهری آبیاری با آب چاه‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طرح جامع آب خام در حال بروزرسانی است، گفت: جلسات مختلفی در این خصوص با شورا برگزار شده و اقداماتی که انجام می‌شود در قالب تفاهم نامه با وزارت نیرو است. ۷۵۰ منبع ذخیره از نزولات آسمانی داریم که در پارک‌ها احداث شده و دو تا سه هزار متر مکعب ظرفیت دارد که باید از این آب در مواقع بحرانی استفاده کنیم تا ظرفیت‌های ما در این بخش از بین نرود.

مختاری افزود: تلاش می‌کنیم بر اساس افق ۱۰ ساله عمل نکنیم و در طول سه یا چهار سال آینده بتوانیم طرح بازچرخانی آب را اجرا کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب