دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ضرغامی تاکید کرد؛

افزایش ۵۰ درصدی سرا‌های نوآوری از تأسیس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری تاکنون

افزایش ۵۰ درصدی سرا‌های نوآوری از تأسیس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری تاکنون
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه گفت: تعداد مراکز رشد و سرا‌های نوآوری از تاسیس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری تا به امروز با تلاش‌های بهزادی پور رشدی ۵۰ درصدی داشته و تعداد شرکت‌ها - اعم از هسته واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان - نیز دوبرابر شده که امروز نیازمند سرمایه گذاری کلان هستند.
کد خبر : 812076

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، جلسه هماهنگی با معاونین پژوهشی واحد‌های مختلف دانشگاهی برای حضور موثر در نمایشگاه هفته پژوهش عصر امروز با حضور وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، عبداله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی، قباد بهزادی پور مدیرکل سرا‌های نوآوری و لاله ملک نیا مدیرکل مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه وحید ضرغامی با بیان اینکه دانشگاه پس از ایجاد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به صورت جدی در راستای بسترسازی اشتغال دانش بنیان گام برداشت اظهار داشت کرد: خوشبختانه این مهم امروز موضوع محقق شده است. با توجه به فرمایشات طهرانچی ریاست محترم دانشگاه اگر امروز با افزایش ظرفیت دانشجویی مواجه هستیم، یکی از مهمترین علل آن تغییر ریل به سوی اشتغال دانش بنیان بود که با تلاش‌های معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری این موضوع محقق شد و رویداد بزرگ عصر امید نیز برگ زرینی برای اثبات این مهم بود.  

وی تصریح کرد: تعداد مراکز رشد و سرا‌های نوآوری از تاسیس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری تا به امروز با تلاش‌های بهزادی پور رشدی ۵۰ درصدی داشته و تعداد شرکت‌ها - اعم از هسته واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان - نیز دوبرابر شده که امروز نیازمند سرمایه گذاری کلان هستند.

ضرغامی رویکرد مدیریت جدید در دوره مشکینی را سرمایه گذاری کلان بر روی دو تا سه طرح در ابعاد ملی دانست و تصریح کرد: پیشبرد فعالیت‌های فناورانه در حوزه پژوهش‌های صنعتی و توسعه زیست بوم تاکنون خیلی خوب پیش رفته و در دوره جدید مدیریتی نیز با قدرت بیشتر تداوم خواهد یافت.  

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری برتری غرفه دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش را یادآور شد و افزود: با توجه به تجارب ارزنده طی سالیان اخیر در عرصه داخلی و بین المللی انتظار می‌رود که در این دوره از نمایشگاه رکورد‌های جدیدی را ثبت کنیم. نمود فناورانه دانشگاه ازاد را به منصه ظهور برسانیم.

عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه نیز در این جلسه از حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه تخصصی آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این نمایشگاه تخصصی از ۱۸ تا ۲۱ آبان برگزار می‌شود و دانشگاه ازاد نیز برای اولین بار در این نمایشگاه با دیدگاه ارائه خدمات آزمایشگاهی حضور پررنگی خواهد داشت.  

وی از حضور هدفمند در نمایشگاه هفته پژوهش خبر داد و گفت: مدیران پژوهشی واحد‌ها می‌بایست در انتخاب و ارائه محصول جهت حضور در نمایشگاه هفته پژوهش دقت نظر لازم را داشته باشند و شخص ارائه کننده محصول در ایام برگزاری نمایشگاه باید در نمایشگاه حضور داشته باشد.  

وی تاکید کرد: در نمایشگاه هفته پژوهش علاوه برپژوهشگران برتر، سه فناور برتر نیز انتخاب خواهند شد.  

قباد بهزادی پور مدیرکل سرا‌های نوآوری نیز در این جلسه از حضور پررنگ صنایع در نمایشگاه هفته پژوهش خبر داد و بر پیشبرد اهداف راه اندازی بازار فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

وی همچنین از برگزاری نمایشگاه عصر امید ۲ در سال آینده خبر داد و گفت: اقدامات اولیه برای برگزاری این رویداد در دستور کار قرار گرفته است.  

بهزادی پور در ادامه فرصت دوماهه تا برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش را یادآور شد و گفت: در این مدت بزرگترین وظیفه روسای سرا‌های نوآوری و مراکز رشد برنامه ریزی لازم برای برگزاری رویداد‌های مفید است. ارائه محصولات پژوهشی اولویت اصلی نیست به دلیل اینکه صنایع قرار هست در این نمایشگاه حضور پیدا کنند و آماده انعقاد تفاهمنامه و قرارداد هستند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه با محدودیت در ارائه محصولات و حضور شرکت‌ها مواجه هستیم، محصولاتی باید در نمایشگاه ارائه شود که قابلیت تجاری سازی و بازاریابی را داشته باشد و حداقل مجوز‌های لازم را دارا باشد. بدین منظور اولویت بندی شرکت‌ها از سوی واحد‌های دانشگاهی باید در دستور کار قرار گیرد تا به شکل حداکثری از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش و ایام برگزاری نمایشگاه بهره‌مند شویم.  

لاله ملک نیا مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه بر کیفی سازی ظرفیت‌ها و محصولات دانشگاه تاکید کرد و افزود: محصولاتی که قرار است در نمایشگاه هفته پژوهش ارائه شود باید از کیفیت لازم برخوردار و قابلیت ارائه به صنایع را داشته باشند. باتوجه به محدودیت فضا در ایام نمایشگاه امکان ارائه تعداد زیاد محصول نیست، بلکه حضور محصولات با تی.آر.ال مناسب که مجوز‌های لازم را دارا هستند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

همچنین در این جلسه برخی از معاونین پژوهشی استان‌ها نقطه نظرات خود را در خصوص نحوه حضور موثر در نمایشگاه هفته پژوهش به صورت آنلاین مطرح کردند

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب