دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا:

ارتباطات برای فعالان حوزه تامین عنصری کلیدی است

ارتباطات برای فعالان حوزه تامین عنصری کلیدی است
مسعود شکرانی با کلیدی دانستن ارتباطات برای فعالان حوزه تامین فناوری اطلاعات از کاهش ۵۰ درصدی درآمد فعالان حوزه صنعت آی‌سی‌تی خبر داد.
کد خبر : 811184

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران،  مسعود شکرانی، رئیس کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا با تاکید بر اینکه عمده ارتباطات فعالان این حوزه از طریق ابزار‌هایی مانند واتس‌آپ بوده است، گفت: «بسیاری از فعالان این حوزه که برای ایران کار می‌کنند و در کشور‌های دیگر نظیر ترکیه و امارات دفتر دارند، سال‌های زیادی تلاش کرده‌اند تا هویت معتبری نزد دیگر فعالان این حوزه داشته باشند، اما قطع دسترسی به ابزار‌هایی مانند واتس‌آپ که پرکاربردترین راه ارتباطی‌شان بوده موجب شده تا نتوانند برای مثال چند روز به پیام‌های طرف دیگر معاملات پاسخ دهند و همین موجب شده اعتماد به آن‌ها و زحماتی که کشیده‌اند از دست برود.»

رئیس کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوای نصر تهران در ادامه با تاکید بر سهولت ارتباطات اینترنتی افزود: «تماس اینترنتی در مقایسه با تماس تلفنی مزایای بسیاری دارد. هزینه تماس اینترنتی کمتر است. تماس اینترنتی از رمزگذاری سرتاسری (end-to-end encryption) برخوردار است و همین امر امنیت آن را بالا می‌برد. همچنین از طریق تماس اینترنتی به‌راحتی می‌توان تماس‌هایی با مدت زمان طولانی برقرار کرد، اما شرایط فعلی این امکانات را از بین برده است.»

شکرانی با اشاره به آسیب‌های تحمیل‌شده به این حوزه از کاهش قابل توجه درآمد در این حوزه خبر داد و گفت: «ارتباطات برای فعالان حوزه تامین عنصری کلیدی است که در حال حاضر مختل شده است. همین موجب شده تا درآمد این حوزه حدود ۵۰ درصد کاهش یابد.»

او با تاکید بر جبران‌ناپذیر بودن برخی از این آسیب‌ها گفت: «هرچه طی سال‌های گذشته برایش زحمت کشیدیم، کاشتیم و از آن نگهداری کردیم با این سیل اختلالات اینترنت از دست رفته است.»

شکرانی در انتها با اشاره به اقدامات کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا برای رفع این مشکلات گفت: با هیأت رئیسه نصر تهران و کشور صحبت و پس از شرح وضعیت درخواست کردیم این مسائل نزد مقامات بالایی منعکس شود. اما پاسخی از این مقامات دریافت نکرده‌ایم. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قطعاً در جریان این چالش‌ها قرار دارد و خود نیز این موضوعات را رصد می‌کند، اما اعلام شده که کنترلی بر این وضعیت وجود ندارد و نهاد‌های امنیتی تصمیم‌گیرنده هستند.»

او همچنین از قرار ملاقات با رئیس سازمان پدافند غیرعامل خبر داد و عنوان کرد: «در کمیسیون شبکه نیز نامه‌ای به غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل ارسال شده و از ایشان درخواست ملاقات کرده‌ایم تا برایشان توضیح دهیم کشور‌هایی مانند عربستان، ترکیه و امارات نیز که با توجه به برخی مشابهت‌هایشان با ایران با مسائل یکسانی مواجه هستند با وضعیت‌های مشابه چنین برخوردی ندارند و به این شکل کشور خود را بی‌اعتبار نمی‌کنند.»

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب