از تلنگر دهههشتادیها به جامعه تا ویژگیهای مجاهدان راه خدا
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نراق، مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس با حضور امین فروغی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان، حجتالاسلام محمدمهدی کاشانی معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، علیاکبر اشرفی جانشین فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان دلیجان و جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در این دانشگاه برگزار شد.
معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست اظهار کرد: امروز عرصه جنگ و دفاع مقدس، دفاع از ارزشهای اسلامی، دفاع از قرآن و مکتب اسلامی و دفاع از حجاب، دفاع از مکتب حسینی و دفاع از علما و شهداست.
وی افزود: متأسفانه شاهد آشوب، اغتشاش و هتک حرمتها و هنجارشکنی در جامعه بودیم و نباید نسبت به این حرمتشکنیها و هتکحرمتها بیتفاوت باشیم و سکوت کنیم، بلکه باید موضع فعال، پویا و غیرمنفعل داشته باشیم و باید به جامعه آگاهی و بینش انقلابی را تزریق کنیم و در مقابل این هجمهها از ارزشهای اسلامی و اخلاقی دفاع کنیم.
کاشانی خاطرنشان کرد : روز قیامت از ما سؤال خواهند پرسیدکه برای شهدا، اسلام، قرآن، مکتب و حفظ ارزشهای اسلامی چه کار کردهاید؟
وی افزود: نباید نسبت به هتک حرمت یک زن چادری سکوت کرد، وقتی میبینیم که چادر را از سر زن ایرانی میکشند، قرآن میسوزانند و پرچم امام حسین علیهالسلام را آتش میزنند، نباید درباره این قبیل قضایا سکوت و منفعل برخورد کرد، بلکه باید مانند شهدا شجاعانه از ارزشهای دینی، اخلاقی و اسلامی دفاع کنیم و سکوت و بیتفاوتی در این برهه از زمان جایز نیست.
معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: اغتشاشات و آشوبها توسط دهه هشتادیها صورت گرفته و این یک هشدار است که نتوانستیم آموزههای دینی، انقلابی، ارزشها و هنجارهای اسلامی و اخلاقی را به درستی به جوانان و نوجوانان منتقل کنیم.
کاشانی افزود: هرکس در هر لباس، مقام ومنصب باید سعی کند جوانان و نوجوانان را به مساجد، محافل قرآنی، دینی و هیئت مذهبی دعوت کند و آگاهیهای لازم را به جوانان بدهد تا جوانان ما اسیر افراد نادان و وطنفروش و بیدین نشوند.
ویژگی بارز شهدا چه بود؟
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق هم با اشاره به «فضل مجاهدین علی قاعدین درجه» بیان کرد: خداوند متعال در این آیه شریفه این جمله را یادآور میشود که مجاهدان بر بازنشستگان برتری زیادی دارند.
حجتالاسلام حسین اژدریزاده افزود: مجاهدان کسانی هستند که با مال و جان در راه خدا، به جهاد میپردازند، یعنی هم در زمینه اقتصادی، هم انفسی و جانی. مجاهدت با جان را میتوان به شکلهای مختلفی دانست؛ فداکردن جان، وقت گذاشتن، تولید فکر و اندیشه و تولید کلمات شایسته و بهکارگیری آنها در راه ارزشهای الهی که میتواند بهگونهای مجاهدت انفسی باشد.
وی تبیین کرد: البته براساس تأکید این آیه مجاهدان در راه خدا دارای درجات متفاوت و مختلفی هستند و شهدا در اوج این درجات الهی قرار دارند.
دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق هم تشریح کرد: عشق، صفا، رشادت، شجاعت، اخلاص، ایثار جزء صفات بارز و آشکار ایثارگران، رزمندگان و شهدا بود، بهطوری که این صفات به راحتی در بین افراد کم و سن سال جبهه و جنگ دیده میشد.
حجتالاسلام حسن محمدی احمدآبادی افزود: نمونه بارز این صفات رشادت و شجاعتهایی بود که بسیجیان کم و سن وسال از خودشان نشان میدادند، مانند بسیجی کم سن و سالی که یک ژنرال عراقی را اسیر کرده بود.
وی عنوان کرد: ایمان به اهداف و اعتقاد راسخ به ارزشهای اسلامی و دینی یکی از ویژگیهای ممتاز دفاع مقدس بود که در جوانان و سالمندان بسیجی و ایثارگران به صورت بارز دید.
در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از کارکنان و استادان ایثارگر هشت سال دفاع مقدس تجلیل شد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/