سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بهتر بشناسید
گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پس از اعلام خبر غافلگیرانه استعفای سورنا ستاری در ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گمانه زنیهای بسیاری پیرامون رئیس جدید این رکن مهم از اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور شکل گرفت. به طوری که همه منتظر بودند ببینند چی کسی بعد از گذشت ۸ سال جانشین ستاری و سکان دار جدید جریان علم و فناوری کشور در معاونت ریاست جمهوری خواهد شد؟
تا اینکه صبح امروز حجتالاسلام و المسین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان با صدور حکمی «روحالله دهقانی فیروزآبادی» را با حفظ سمت فعلی (ریاست جهاد دانشگاهی)، بهعنوان سرپرست معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری منصوب کرد. حالا سوالی که پیش میآید این است که دهقانی فیروزآبادی که یکی از چهرههای شناخته شده در جامعه علمی کشور است، چه سوابق علمی، تحصیلی و اجرایی را در کارنامه کاری خود دارد؟ از این رو در این گزارش به بررسی کارنامه علمی واجرایی سرپرست جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداخته ایم.
نگاهی به سوابق علمی سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
سال 1382 بود که روح الله دهقانی فیروزآبادی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف کسب کرد. او در این نقطه متوقف نشد و با ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری همین رشته در دانشگاه صنعتی شریف، تحصیلات آکادمیک خود را به پایان رساند. سپس به عنوان دانشیار دانشکده مهندسی هوافضا به عضویت هیات علمی این دانشگاه درآمد. او همچنین در این مدت موفق به کسب عناوینی چون استاد نمونه آموزشی و استاد نمونه پژوهشی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف شد.
سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کارنامه پژوهشی درخشانی نیز دارد و تاکنون بیش از ۱۰۰ عنوان مقاله به نام او در مجلات معتبر علمی به ثبت رسیده است.
سوابق اجرایی دهقانی فیروزآبادی چیست؟
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی،سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاداسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف، مشاور رئیس دانشگاه صنعتی شریف و همکاری با معاونت پژوهشی این دانشگاه از جمله سوابق اجرایی دهقانی فیروزآبادی است. او همچنین در خردادماه 1401 توسط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رییس جهاددانشگاهی انتخاب شد و اکنون به فعالیت در این سازمان مشغول است.
سرپرست جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علاوه بر راهبری و توسعه بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان در حوزههای تخصصی و مدیریت و اجرای چند پروژه و طرح صنعتی ملی، تأسیس و مدیریت پردیس نوآوری و مرکز تحقیقات شهید مقدم و مدیریت مرکز رشد این مجموعه در حوزه علم و فناوری را نیز در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/