توسعه کسبوکارهای آنلاین فردی و گروهی با «لیموناد»/ از آموزش زبان خارجی تا هنر و طراحی
مجید مهاجری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اراک با بیان اینکه سایتهای آموزشی آنلاین منبعی عالی برای دسترسی به محتواهای آموزش برخط هستند، اظهار کرد: یکی از این سایتها که دورههای آموزشی فوقالعاده باکیفیت را به صورت رایگان در اختیار یادگیرندگان قرار میدهد، سایت «لیموناد» است.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین مزایایی که در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد، آنکه انجام کار به مکان فیزیکی نیاز نداشته و ساعت کاری مشخص ندارد و در هر زمان و مکانی میتوان در این حوزه فعالیت کرد و دانستنیهای زیادی را فراگرفت.
مدیر سایت لیموناد عنوان کرد: علاوه بر این، افرادی که علاقهمند به فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات هستند نیاز به سرمایهگذاری اولیه کلان ندارند و با هزینه کم هم میتوانند وارد این صنعت سودآور شوند و مخاطبان آنها حتی میتوانند از سراسر جهان باشند و بازار تمامی کشورها را مورد هدف قرار دهند.
مدیرعامل واحد فناور «رایا پارس» افزود: این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ همزمان با ثبت در پارک علم و فناوری استان مرکزی با ایده محوری کسب و کار در حوزه آموزش آنلاین آغاز کرد و به دلیل اینکه فعالیت سایت بر پایه آموزش و یادگیری در حوزه کسب و کار، توسعه فردی و پیشرفت و تحول در کار پایهگذاری شده است، این عوامل انگیزه ادامه کار شرکت قرار گرفت.
«لیموناد» با توجه به نیاز مخاطب راهاندازی شده است
وی توضیح داد: آموزش و یادگیری اهمیت بسزایی در زندگی انسان دارد و موضوع بسیار مهمی است تا آنجا که بعد از امنیت، تغذیه و سلامتی، مهمترین موضوع، یادگیری متناسب با نیاز هر فرد است که در موفقیت او و جامعه نقش بسزایی دارد و میتواند جامعهای پویا و خلّاق بسازد.
این مدیر حوزه فناوری و اطلاعات تبیین کرد: «لیموناد» سایتی آموزشی است که با توجه به نیاز مخاطب برنامهریزی و راهاندازی شده و با توجه به نیازسنجی به آموزش کاربران و مخاطبان میپردازد.
مهاجری متذکر شد: متخصصان و مدرسان لازم نیست برای آموزش و بازاریابی در سایت یا شبکه اجتماعی دیگری اقدام کنند؛ چراکه این بستر در سایت «لیموناد» آماده است و مدرسان با تهیه ویدیوی آموزشی و بارگذاری آن در سایت لیموناد میتوانند بازاریابی داشته باشند و خدمات خود را به فروش برسانند.
وی تشریح کرد: سایت لیموناد شامل رشتههای کامپیوتر، حسابداری، برنامهنویسی، سلامت و درس و مدرسه بوده و در همه حوزههای آن آموزش مهارت امکانپذیر است.
مدیر سایت لیموناد بیان کرد: یادگیری موضوع بسیار مهمی بوده که مدل آموزش مقابل مدل یادگیری است بهعنوان مثال در مدل آموزشی استاد مقابل دانشجو و معلم مقابل دانشآموز قرار دارد و این روشی منفعل است که فقط استاد یا معلم، دانش خود را به دانشجو انتقال میدهند؛ اما مدل یادگیری مدلی فعال بوده که نیاز اصلی امروز انسان را که باید با سرعت با تغییرات منطبق شود، رفع میکند.
مهاجری اضافه کرد: این نظام آموزشی فعال خلأ یادگیری افراد را پرمیکند و این مدل یادگیری باید وارد نظام آموزشی شود.
وی با تشریح مزایای سایت لیموناد گفت: از مزایای این سایت آن است که دانشجویان و مخاطبان به منبعی جامع، قابل اعتماد و استادان مجرب دسترسی دارند و هر زمان و مکان میتوانند در دورهها شرکت کنند.
مدیر سایت لیموناد افزود: تاکنون برگزاری ۲ هزار دوره آموزشی، همکاری با ۳۵۰ مدرس و متخصص و پذیرش ۳۸۰ هزار دانشجو از خدمات سایت لیموناد بوده و جزء سه سایت برتر آموزشی کشور است.
مدیرعامل واحد فناور «رایا پارس» درباره هدف شرکت متبوع خود عنوان کرد: آموزش سازمانی، هدف بعدی واحد فناور است تا شرکتها از خدمات فناورانه بهصورت پکیج(بسته) استفاده کنند.
مهاجری، اصلیترین مشکل حوزه «IT» را مهاجرت عنوان و تبیین کرد: از آنجا که IT زبان بینالمللی است، سیاستهای کلی دولت باید اندیشهای برای این بحران پیدا کند تا کسب و کارهای اینترنتی حوزه فناوری اطلاعات با کمبود نیرو مواجه نشوند.
وی مطرح کرد: همه جای دنیا دارای بازار فروش و کسب و کار است و در این حوزه مهاجرت بیشتر و مهاجرت از شهرستان به تهران و از ایران به خارج از کشور با استقبال مواجه شده و این عامل بحران جدی برای کسب و کار ماست و دولت باید چارهاندیشی کند.
مدیر وبسایت لیموناد افزود: قطعی اینترنت و سرعت پایین آن بر کسب و کار اینترنتی تأثیر منفی میگذارد، امیدواریم دولت و مسئولان در این حوزه مشکلات را مرتفع کنند.
این فعال حوزه فناوری و اطلاعات به مشکلات حقوقی، مالیاتی و بیمه اشاره کرد و گفت: کارشناسان این حوزه با قوانین آشنایی کامل ندارند و با اطلاعات کم کارشناسان، کسب و کارهای نوپا در حوزه فناوری اطلاعات دچار زیانهای بزرگ میشوند، امیدواریم با بهروز شدن اطلاعات کارشناسان در این حوزه و همکاری آنها با کسب و کارهای کوچک، این مشکلات هم برطرف شود.
گفتگو: ابوالفضل اکبری
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/