دلایل مهاجرت برخی از اعضای هیات علمی
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، مهدی رفیع زاده در این نشست اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رئیس جمهورگفت: آقای رئیس جمهور به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به مادر دانشگاههای صنعتی کشور، به خواستگاه ۹۳ شهید دوران جنگ و محل کار تنها عضو هیات علمی شهید دوران انقلاب خوش آمدید.
وی افزود: در این دانشگاه ۵۳۰ عضو هیات علمی و ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول فعالیت و تحصیل هستند.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در تغییر دولت، وزارء و برخی از مسئولان بلند پایه تغییر میکنند بنابراین اگر طرز تفکر بدنه کارشناسی تغییر نکند شاهد تغییرات موثر در تصمیمها نخواهیم بود.
رفیع زاده عنوان کرد: در سال جاری بنا به درخواست وزارت محترم آمار اعضاء هیات علمی مهاجرت کرده یا قطع همکاری (به هر دلیل) تهیه شد. حدودا هفت درصد کل اعضاء هیئت علمی در این آمار قرار گرفتند. بررسیها نشان میدهد که در این جمع افراد جدید، قدیمی و بازنشسته نیز وجود دارند که هر یک بدلیلی مهاجرت نمودهاند.
وی تاکیدکرد: متاسفانه برخی افراد اساتید را نجومی بگیر میدانند، در حالیکه در خارج از کشور (حتی خلیج فارس) ۵ تا ۱۰ برابر حقوق به اساتید پیشنهاد میشود.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: انگیزههای بیرون دانشگاه و خارج از کشور باعث شده که رغبت به عضویت کم شده یا متقاضیان با کیفیت پائین افزایش یابند.
رفیع زاده گفت: تصمیمات اشتباه که هنوز هم تبعات آن وجود دارد مانند طرح تمام وقت ویژه در پایان دولت دوازدهم و حذف برخی امتیازها خصوصا در موضوع خانواده اعضا هیات علمی موجب شده تا موضوع دلسردی و مهاجرت اساتید مطرح شود.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خطاب به ریس جمهور عنوان کرد: امیدواریم جنابعالی کمک کنید تا موضوعات استخدام خوب اعضا هیئت علمی، پذیرش دانشجوی خوب، کمک به آمایش آموزش عالی، کمک به اجرایی شدن نقشه جامع کشور و کمک به حضور افراد خانواده در کنار اعضاء هیات علمی پیگیری شود.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/