راه حلی دانشبنیان برای چالش کمبود برق / چراغهای روشنایی معابر هوشمند میشوند
گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا_معصومه شیری؛امروز با پیشرفت فناوری ردپای اینترنت اشیا را همه جا میتوان دید. فناوری مدرنی که با ارتباط اشیاء مختلف به اینترنت معنا پیدا میکند و این امکان را فراهم میکند که با انتخابهای آگاهانه تر،مصرف انرژی را تا حد قابل توجهی کاهش دهیم. در هر صنعت، هر ابزار، هر دستگاه و هر لوازم خانگی، اثری از اینترنت اشیا وجود دارد. دنیا در حال تبدیل شدن به یک اکوسیستم از دستگاههایی است که زنده هستند و نفس میکشند. دستگاههایی که همه با هم ارتباط برقرار میکنند و کارهای شخصی ما را، بهتر از خودمان انجام میدهند.
صرفهجویی 8برابری مصرف انرژی با اینترنتاشیاء/ایران در چه نقطهای ایستاده است؟
گزارش جدیدی از «Transforma Insights و ۶GWorld» منتشر شده است که نشان میدهد، استفاده از اینترنت اشیا در سال ۲۰۳۰ بیش از هشت برابر انرژی مصرفی آنها را کاهش میدهد. یعنی صرفه جویی به اندازه ۲۳۰ میلیارد متر مکعب آب و کاهش انتشار یک گیگاتن گاز co۲!
از آنجایی که جهان روز به روز با محدودیت منابع انرژی و آب دست و پنجه نرم میکند. بکارگیری فناوری پیشرفته اینترنت اشیاء برای صرفه جویی مصرف آب و انرژی یک ضرورت غیر قابل انکار است. در ایران نیز شرکتهای دانش بنیان زیادی پا به این عرصه گذاشتهاند و خدمات و محصولات مختلفی را در این زمینه ارائه میکنند. شرکت دانش بنیان اینترنت اشیاء ایران یکی از این شرکت هاست که توانسته است با استفاده از توان محققان و متخصصان جوان داخلی سیستمهای مدیریت هوشمند آبیاری مزارع و فضای سبز، سیستم هوشمند مدیریت روشنایی معابر، سیستمهای مدیریت هوشمند ساختمان و... را در داخل کشور بومیسازی کند.
کاهش مصرف آب در مزارع با سیستم بومی آبیاری هوشمند
«امیرهوشنگ تاجفر» رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص فعالیتهای فناورانه این شرکت توضیح داد: ما حدود ۸ سال است که در زمینه هوشمندسازی و اینترنت اشیاء فعالیت میکنیم و تاکنون خدمات زیادی در این حوزه عرضه کردهایم. به طور مثال در حوزه مدیریت هوشمند فضای سبز و مزارع، سیستم کنترل آبیاری هوشمند را داریم که در راستای مدیریت منابع آبی و صرفه جویی در مصرف بسیار کاربردی است.
راه حلی برای چالش کمبود برق / چراغ های روشنایی هوشمند میشوند
تاجفر با اشاره به کمبود برق و انرژی در دهههای اخیر گفت: در این راستا مجموعه دانش بنیان ما سیستم مدیریت هوشمند روشنایی را طراحی کرده است که به راحتی و با نصب بر روی زیرساختهای موجود میتواند به صورت هوشمند مصرف برق چراغهای روشنایی معابر را کاهش دهد.
وی در ادامه افزود: یکی از مزیتهای این سیستم این است که به کمک آن میتوانید نور چراغهای روشنایی را در مناطق پر رفت و آمد، مناطق جرم خیز و... افزایش دهید و بالعکس در مناطق کم رفت و آمد نور را کاهش دهید.
دستیابی به فناوری بومی با یک پنجم قیمت نمونههای خارجی
این فعال فناور با تاکید بر این موضوع که صفر تا صد محصولات این شرکت دانش بنیان کاملا بومی و تولید داخل هستند گفت: به همین دلیل خطر نفوذ و پدافند غیرعامل به سیستمها و تجهیزات ما وجود ندارد.
او درباره مزیتهای دیگر این فناوری بومی گفت: قیمت محصولات و خدمات ما نسبت به نمونههای خارجی بسیار پایینتر و حدود یک پنجم نمونههای مشابه وارداتی است، چرا که ما طراحی سخت افزار و نرم افزار را به صورت کامل در داخل مجموعه خودمان انجام میدهیم.
تاجفر با توجه به ضرورت ورود محصولات دانش بنیان به بازارهای صادراتی توضیح داد: از آنجایی که اکثر کشورها با کمبود منابع آب و برق دست و پنجه نرم میکنند و به دنبال راههای صرفه جویی انرژی هستند، تعاملاتی خوبی برای صادرات محصولاتمان به کشورهای همسایه انجام داده ایم. از این رو امیدوارهستیم به زودی وارد بازارهای کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکمنستان، پاکستان و.. شویم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/