دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 شهريور 1401 - 08:37

کاربید سیلیکون برای تولید قطعات قابل کاشت در بدن استفاده شد

کاربید سیلیکون برای تولید قطعات قابل کاشت در بدن استفاده شد
ابزاری انعطاف‌پذیر و قابل کاشت ساخته شده است که می‌تواند به عنوان رابط استفاده شود.
کد خبر : 802854

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا؛با همکاری شرکت تاسیسات ملی نانوساخت استرالیا (ANFF-Q) و محققان مرکز میکرو و نانوتکنولوژی کوئینزلند دانشگاه گریفیث (QMNC) و دانشگاه نیوساوث‌وست، ابزاری انعطاف‌پذیر و قابل کاشت ساخته شده است که می‌تواند به عنوان رابط استفاده شود.

این قطعه الکترونیکی قابل کاشت و انعطاف‌پذیر به لطف فناوری جدید توسعه یافته توسط یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه گریفیث و دانشگاه نیوساوث‌وست سیدنی، یک گام به سمت کاربردهای بالینی نزدیک‌تر شده هستند. فناوری کاربید سیلیکون به‌عنوان پلت‌فرم جدید برای ساخت این رابط‌ بافت زیستی الکترونیکی استفاده شد.

این پروژه توسط مرکز میکرو و نانوتکنولوژی کوئینزلند دانشگاه گریفیث میزبانی شد که بخشی از تاسیسات ملی نانوساخت استرالیا (ANFF-Q) را در خود جای داده است.

ANFF-Q شرکتی است که تحت راهبرد ملی زیرساخت تحقیقات مشترک برای ارائه تسهیلات نانو و میکروساخت برای محققان استرالیایی تاسیس شده است.

مرکز میکرو و نانوتکنولوژی کوئینزلند دانشگاه گریفیث، قابلیت‌های منحصربه‌فردی برای توسعه و شناسایی مواد باند پهن ارائه می‌کند، دسته‌ای از نیمه‌رساناها که دارای خواص الکترونیکی بوده که بین مواد نارسانا مانند شیشه و مواد نیمه‌رسانا مانند سیلیکون مورد استفاده برای تراشه‌های کامپیوتری قرار دارند.

این ویژگی‌ها به دستگاه‌های ساخته شده از این مواد اجازه می‌دهد تا در شرایط سخت مانند ولتاژ بالا، دمای بالا و محیط‌های خورنده کار کنند.

QMNC و ANFF-Q این پروژه را با مواد کاربید سیلیکون و برای استفاده در دستگاه‌های میکرو/نانوبیوالکترونیک انجام دادند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب