تلاش محققان برای تولید صنعتی گرافن با کمترین اثرات زیستمحیطی
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا؛ مؤسسه فناوری کمکوست (ChemQuest) برای حمایت از رشد و اعتبارسنجی فناوری گرافن، یک قرارداد نوآوری سهساله مشترک با شرکت یونیورسالمتر (Universal Matter) امضا کرده است.
کمکوست مزایای این فناوری را در استفاده از آن در کاربردهای رنگها و پوششها بررسی میکند و با ارزشترین بازارها و فرصتهای رشد را برای این فناوری شناسایی میکند.
جان ون لیوون، مدیرعامل شرکت یونیورسالمتر، گفت: «در این همکاری، یونیورسالمتر به دنبال استفاده از بیش از ۴۰ سال تخصص در صنعت و تجربه توسعه فناوری کمکوست و تأیید عملکرد است که در نهایت تحول در صنعت را تسریع میکند.»
یونیورسالمتر در فناوری گرافن با کارایی بالا و مقرون به صرفه مبتنی برای طیفی از مواد کربنی از جمله زغال سنگ، کک، زیست توده و لاستیک بازیافتی و پلاستیک پیشرو است و به طور چشمگیری ردپای محیطی تولید این ماده را در مقایسه با تولید گرافن از مواد اولیه سنتی کاهش میدهد.
دانیل مراد، مدیرعامل گروه کمکوست، گفت: «تیم ما برای ادامه کار با این ماده منحصر به فرد و ارزشمند هیجان زده است. فناوری گرافن یونیورسالمتر نه تنها به لطف مواد خام مبتنی بر منابع زیستی و چرخهای، پایدار است، بلکه مقرون به صرفه و مقیاسپذیر بوده و عملکرد بسیار بالایی نیز دارد. این موضوع به دلیل فرآیند تولید نوآورانه و بدیع آن است.»
یونیورسالمتر گرافن خود را با استفاده از انفجارهای سریع و فلاش انرژی الکتریکی تولید میکند. این فرآیند پیوند کربن را به چند لایه از گرافن توربواستراتتیک، بر خلاف گرافن AB-stacked (Bernal) امکانپذیر میسازد، که منجر به مزایای عملکرد استثنایی در کاربردهای هدف میشود. فرآیند فلاش در واحدهای تولیدی فشرده مدولار شده است و میتوان با افزودن ماژولهای بیشتر با پیکربندی یکسان، مقیاس آن را افزایش داد. بسیاری از مواد اولیه بر پایه کربن را میتوان با استفاده از این فرآیند فلاش به گرافن توربواستراتیکی با خلوص بالا تبدیل کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/