۲۲۸۵ تجهیز آزمایشگاهی برای تحقق حملونقل هوشمند در کشور به کار گرفته شد
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا؛ هوشمندسازی حملونقل یکی از مهمترین مولفهها در توسعه و پایداری شهرها محسوب میشود. مفهومی که قرار است برخی معضلات تردد در جادههای درون و برون شهری را مرتفع کند.
اما لازمه تحقق این مدل از حملونقل، تامین ابزارهایی است که بتواند به فعالان این حوزه در تست و آزمون روشها و راهکارهای مدنظر کمک کند. تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی بهترین و کاربردیترین این ابزارها هستند و می توانند به پژوهشگران و فعالان این عرصه در برداشتن گامهای عملیاتی در زمینه حمل و نقل هوشمند کمک کنند.
مجموعههای آزمایشگاهی، دانشگاهی و پژوهشی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم برای مشارکت در این امر اقدام به اشتراک گذاری تجهیزات و دستگاههای خود کردهاند و تاکنون 2 هزار و 285 ابزار آزمایشگاهی کاربردی خود در حوزه حمل و نقل هوشمند را به کار گرفته یا به اشتراک گذاشته اند.
تجهیزاتی چون «جک هیدرولیک»، «حمام روغن»، «دستگاه آزمون مقاومت در برابر اضافه ولتاژ»، «دستگاه آزمون استقامت مارشال»، «دستگاه آزمون افزایش دما و اتصال زمین»، «دستگاه آزمون تزریق جریان»، «دستگاه آزمون تعیین نقطه اشتعال قیر»، «دستگاه آزمون خوردگی فرسایشی»، «دستگاه آزمون رد چرخ»، «دستگاه آزمون سایش پین روی دیسک»، «دستگاه آزمون سه محوری دینامیکی»، «دستگاه آزمون ضربه سرعت بالا» و غیره.
بر اساس آخرین آمارهای موجود در حال حاضر 74 مجموعه آزمایشگاهی با اشتراک گذاری محصولات و تجهیزات خود، در این راه قدم برداشته و به نهادهای مرتبط با حوزه حمل و نقل برای هوشمندسازی این صنعت کمک کردهاند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/