دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 بهمن 1393 - 14:08
تکرار/ عارف در کنگره حزب مردم‌سالاری:

راهی جز همراهی و همدلی نداریم/ هدف ما باید پیروزی تفکر اصلاح‌طلبی در انتخابات سال آینده باشد

رییس بنیاد امید ایرانیان گفت: نباید از هم‌اکنون بحث لیست جداگانه را برای انتخابات مطرح کنیم بلکه باید با اجماع کامل حرکت کنیم و راهی جز همراهی و همدلی نداریم.
کد خبر : 755

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا عارف در سیزدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری، اظهار کرد: مهمترین مسأله امروز برای ما انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان است که نتیجه آن در انتخابات‌های 96، 98 و 1400 قطعاً تأثیرگذار خواهد بود. ما باید بپذیریم که پیام انسجام و اجماع کامل اصلاح‌طلبان باعث پیروزی تفکر اصلاحات خواهد شد.


وی افزود: نباید از الان بحث لیست جداگانه را مطرح کنیم. بلکه باید با اجماع کامل حرکت کنیم و راهی جز همراهی و همدلی نداریم. باید برای یک بار هم که شده از خودخواهی عبور کنیم و سهم‌خواهی را کنار بگذاریم چرا که نتیجه سهم‌خواهی‌ها را پیش از این دیده‌ایم و همه مشکلات و دعواها از سهم‌خواهی آغاز می‌شود.


رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه هدف ما باید پیروزی تفکر اصلاح طلبی در انتخابات سال آینده باشد گفت: برای یک بار هم که شده سهم خواهی را کنار بگذاریم.


وی توجه کامل به ارزش‌های اسلامی و نیز نقش و حضور مردم به عنوان صاحبان انقلاب را دو ویژگی مهم انقلاب اسلامی خواند و اظهار کرد: نمود این مسئله در فصل سوم قانون اساسی آمده است، اما هنوز نتوانسته ایم برخی از اصول مطرح در فصل سوم قانون اساسی را اجرا کنیم.


عارف احزاب را نماد نقش مردم در حکومت‌ها خواند و با بیان اینکه هنوز سازوکار حاکمیت احزاب را در کشور نداریم گفت: بخشی از این مشکل به دلیل تنگ نظری ها و مشکلات اجرایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات وجودی خود احزاب است که در آنها تفکر از بالا به پائین حاکم است.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت تقویت نظام تحزب بوسیله احزاب در چارچوب ضوابط گفت: کادرسازی در احزاب، آموزش و جذب جوانان و رفع شکاف حزبی موجود بین نسل اول انقلاب و نسل سوم ضروری است.


عارف در ادامه اظهار کرد: امروز تلاش دشمن و ضد انقلاب استفاده از شرایط فضای مجازی برای ترسیم چهره غیر واقعی از دهه ۵۰ و زمینه های پیروزی انقلاب است و این نیز ناشی از کم کاری ما است؛ در این شرایط دغدغه همه گروه‌های سیاسی شده است حذف همدیگر که این با ارزش‌های اسلامی سازگاری ندارد.


وی با تاکید بر اینکه احزاب باید نقش خود را در رابطه با اجرای اسناد بالادستی نظام و سیاست های کلی و نیز تدوین برنامه ششم توسعه ایفا کنند عنوان کرد: آنچه که امروز برای پروژه سال آینده نیاز داریم، حرکت جبهه‌ای در رابطه با احزاب اصلاح طلب است؛ باید جبهه اصلاحات را مرکب از همه احزاب اصلاح طلب و در جهت هم افزایی و با حفظ جایگاه حقوقی تمام احزاب در نظر بگیریم.


معاون اول دولت اصلاحات با بیان اینکه نگاه کاهش یا حذف در رابطه با قدرت، در تفکر اصلاح طلبی نمی گنجد تصریح کرد: مهمترین مسئله امروز ما انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی است؛ نتیجه انتخابات سال آینده در انتخابات ۹۶ و نیز در انتخابات ۱۴۰۰ تاثیرگذار خواهد بود. بنابراین هیچ راهی جز همدلی نداریم.


عارف با اشاره به سخنان مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری که موضوع حرکت مستقل این حزب در انتخابات مجلس را مطرح کرده بود تاکید کرد: از ایشان می خواهم بحث استقلال را فعلا به هیچ عنوان مطرح نکنند؛ برای سال آینده باید پیروزی تفکر اصلاح طلبی را دنبال کنیم نه سهم خواهی. برای یک بار هم که شده سهم خواهی را کنار بگذاریم و وزن کشی نکنیم چرا که در وزن کشی ها دعوا شروع می شود.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم گفت: یک سرمایه ارزشمند ۷۳ درصدی خلق شده است که آثار آن را بر روی مسائل داخلی و خارجی می بینیم؛ وظیفه ما حفظ این سرمایه و ارتقای آن است بویژه اینکه ین ۲۷ درصدی را که به میدان نیامدند به میدان بیاوریم؛ برای این کار باید کف مشارکت مردم را بر روی ۷۵ درصد بگذاریم.


عارف با بیان اینکه اختلاف سلیقه را یک ارزش می دانیم و نه یک تهدید، خاطرنشان کرد: ارزش بودن اختلاف سلیقه به شرطی است که برادری همدیگر را بپذیریم و قبول کنیم که یک هدف داریم؛ اگر خلاف رویکرد هم‌افزایی حرکت کنیم باید در اصلاح‌طلب بودن خود شک کنیم و اما اگر شعار اصلاح طلبی سر می‌دهیم، باید بدنبال اجماع باشیم و در کل کشور با یک لیست جلو بیاییم.


این چهره اصلاح طلب خاطرنشان کرد: من پیش از این پیشنهاد ائتلاف نسبی را مطرح کرده‌ام، هنوز هم معتقدم که می‌توانیم این ائتلاف را با رقبا داشته باشیم؛ خیلی ارزشمند است که در مجلس حدود ۴۰ نماینده مشترک داشته باشیم که اینها لولای تفاهم هر دو گروه هستند. قدری دست از تعصب تشکیلاتی و حزبی برداریم و تعصب جبهه‌ای را در دستور قرار دهیم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب