ارزیابی فاضلمیبدی از یک هفته تبلیغات انتخاباتی: بر مبنای قواعد قهرمانی و پهلوانی بازی نمیکنیم؛ میخواهیم به هر شکل حریف را از پا درآوریم
حجتالسلام محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره ارزیابی خود از فضای تبلیغاتی هفته گذشته برای ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و میزان رعایت اخلاق در این عرصه گفت: متأسفانه برخی فضا را عاری از ارزشهای اخلاقی کرده بودند و هر چه خواستند بر طبل بیاخلاقیها کوفتند.
وی ادامه داد: در انتخابات باید دو چیز اساسی رعایت شود؛ عقلانیت و اخلاق. در بحث عقلانیت اگر بنده ادعایی درباره حزب و گروه متبوعم دارم ادعایم را باید بر اساس عقلانیت و استدلال بین مردم ترویج کنم، یعنی بنده اگر حس کردم رقیب من حرفهایش درست نیست با اخلاق با او برخورد کنم. اولاً حرفش را گوش کنم، دوماً با عقلانیت بروم سراغشان و حرفهایمان را در آرامش و با ادبیات کاملا سیاسی بزنیم.
فاضل میبدی افزود: در هفته گذشته آنچه شاهد بودیم، تخریب رقیب و تهمت زدن بود. متأسفانه در بعضی از خطبههای نماز جمعه هم، واژههای گردنکلفت و یکسری واژههای دیگری به کار برده شد که هم دور از اخلاق و عقلانیت بود و هم بازی در زمینی بود که دشمنان این کشور طراحی کرده بودند.
استاد دانشگاه مفید قم، افزود: خطیب نماز جمعه در آن موقعیتی که حضور دارد باید درباره مسائل عبادی سیاسی صحبت کند نه اینکه از کسی که با او موافق نیست به عنوان گردنکلفت یاد کند. متأسفانه در خطبههای نماز جمعه هفته گذشته تهران این واژه به کار برده شد.
فاضلمیبدی خاطرنشان کرد: لطف و زیبایی عرصه باشکوهی مانند انتخابات، به رعایت اخلاق، حرکت در مسیر عقلانیت و دوری از بیتحملی و پرخاش و هجوم است.
وی تأکید کرد: متأسفانه ما بر اساس قواعد بازی و قواعد قهرمانی و پهلوانی، حریف را شکست نمیدهیم بلکه به هر وسیلهای شده میخواهیم طرف را از پا دربیاوریم.
فاضل میبدی ادامه داد: انگلیسی خواندن چهرههای علاقهمند و دلسوز نظام و توهین به آنها و تقسیم جامعه به دو قطب علاقهمند به انگلیس و مخالف انگلیس، در تاریخ سیاسی ما ثبت و ضبط خواهد شد.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در ادامه این گفتوگو، از ضرورتهای حضور در پای صندوق رأی سخن گفت و اظهار کرد: هر که احساس میکند سرنوشتش را خودش باید مشخص کند باید پای صندوقهای رأی بیاید و نامزد مورد نظر خود را برگزیند.
وی افزود: اگر میخواهیم ناشایستها به مجلس نروند و اگر میخواهیم مجلسی کارآمد شکل بگیرد، باید رأی بدهیم و این فلسفه انتخابات است.
فاضل میبدی، با تأکید بر اینکه باید به ورود افراد شایسته به مجلس کمک کنیم، گفت: با هرگونه کوتاهی در این راه، در برابر خدا و خلق خدا مسئول هستیم.
این فعال سیاسی و دینی، با اشاره به اینکه «باوجود ردصلاحیتها، هیچگونه فضای دلمردگی و یأس در کشور نیست»، گفت: مردم میدانند که انتخابات حساس است و احساس تکلیف جدی دارند.
انتهای پیام/