دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مرداد 1401 - 14:32

فعالیت ۴۳۰ مجموعه در حوزه تشخیص و درمان

یکی از صنایع کاربردی و راهبردی در دنیا، دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان است. عرصه‌ای که همه کشورها در تکاپوی بومی‌سازی آن هستند.
کد خبر : 671033
پزشکی

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛ یکی از صنایع کاربردی و راهبردی در دنیا، دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان است. عرصه‌ای که همه کشورها در تکاپوی بومی‌سازی آن هستند.



دارو و درمان عرصه‌ای است که این این روزها به یکی از شاخص‌های تامین امنیت و کیان یک کشور تبدیل شده است و عقب گرد و عدم توسعه در آن می تواند تهدیدی جدی برای بقای یک کشور و مردمانش باشد. به همین دلیل همیشه یکی از اولویت‌های ملی در همه دولت‌ها حفظ و حراست از نیروی انسانی تحصیل کرده و نخبه حوزه دارو و سلامتی است.


نگهداشتن این نیروهای کارآمدی که می توانند به توسعه پایدار یک کشور کمک کنند نیازمند تامین زیرساخت‌ها و امکاناتی است که بتواند آنها را در رونق دادن به بازار بومی یاری کند. در ایران یکی از مسیرهای مطمین و کاربردی که طی این سال ها مورد استفاده قرار گرفته تا نیروهای نخبه و تحصیل کرده را در داخل حفظ کند، حمایت از آنها در قالب ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان است.


در حوزه فناورانه دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان هم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از ۴۳۰ مجموعه دانش‌بنیان تلاش کرده تا هم با ارائه خدمات و حمایت‌های مختلف به کسب و کار آنها رونق دهد و هم این افراد را به ماندن در کشور ترغیب کند.


این شرکت‌ها هم با حمایت‌های دریافتی خود به بازار فناورانه داخلی حوزه های «تولید مواد اولیه سنتتیک دارویی و مکمل (مواد موثره، اکسپیان و استاندارد)»، «فرمولاسیون های پیشرفته دارویی، مکمل ها و آرایشی بهداشتی، دارو»، «فرآورده‌ها و خدمات زیستی و تشخیصی» و «داروهای گیاهی» رونق داده‌اند.


شرکت‌های دانش‌بنیانی که در سایه حمایت‌های دولتی و با اتکا به توان تخصصی و دانشی خود توانسته‌اند سهم خود را از بازار داخلی محصولات و خدمات حوزه دارو و درمان افزایش دهند و بخش بزرگی از نیازهای این صنعت را بدون وابستگی به بازارهای جهانی تامین کنند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب