فرزندان شهدا و ایثارگر باید راویان مجاهدتهای خاموش خانوادههای خود باشند/ تجلیل از آنها نقطه اشتراک همه گروهها و جناحها
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم امروز (۲۷ تیر ۱۴۰۱) در اولین دوره ملی ضیافت ایثار (ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر) خاطرنشان کرد: ازاینکه در جمع دانشجویانی قرار گرفتهام که یادگاران ایثار و شهادت هستند، بسیار خرسندم. فرزندان شاهد و ایثارگر، یادگاران ارزشمند کسانی هستند که هشت سال دوران پرافتخار دفاع مقدس را آفریدند.
وی ادامه داد: شما عزیزان حاملان و نشانههای فرهنگ ایثار، شهادت و سرمایههای نمادین جامعه ایران هستید. پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت قوامبخش هویت ایرانی و اسلامی ما است و تجلیل از ایثارگران و شهدا نقطه اشتراک همه گروهها و جناحهای موجود در کشور است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار کرد: فرزندان شاهد و ایثارگر میتوانند تداومبخش فرهنگ ایثار و شهادت در حوزههای مختلف بهویژه حوزههای علمی باشند. فرزندان شاهد و ایثارگر میتوانند روایتگر مجاهدتهای خاموش خانوادههای ایثارگران و شهدا باشند.
این مقام مسئول عنوان کرد: ماموریت جهاد تبیینی فرزندان شاهد و ایثارگر در گام دوم انقلاب اسلامی، بازخوانی و روایت صحیح افتخارآفرینی پدرانشان در دوران دفاع مقدس است. شما دانشجویان شاهد و ایثارگر با همت و تلاش در گام دوم انقلاب اسلامی، در عرصههای علمی و فرهنگی افتخارآفرینیهایی از جنس دوران جهاد و شهادت خواهید داشت.
کلانتری در پایان بیان کرد: مجموعههای فرهنگی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی باید بهنحو احسن از این ظرفیتهای عظیم در کشور استفاده کنند. شبکه شدن این ظرفیت مهم در مقیاس دانشگاهی، استانی و ملی، تشکیل و تقویت کانونهای ایثار و شهادت در دانشگاهها و تعریف و اجرای برنامههای مرتبط توسط آنها از جمله اقداماتی است که باید صورت گیرد.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/