ایجاد پردیس تخصصی فناوری و نوآوری خودرو
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،تفاهم نامه سه جانبه میان معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، معاونت صنایع حمل و نقل وزارت صمت در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای شرکتهای فناور و دانشبنیان در صنعت خودرو امضا شد.
در آئین امضای این تفاهم نامه، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف با بیان اینکه یکی از بندهای قانون جهش تولید دانش بنیان، به وزارت علوم اجازه میدهد در برخی از نهادها و دستگاههای اجرایی، پردیس های فناوری و نوآوری ایجاد کند، گفت: ما به دنبال استفاده از ظرفیت حداکثری شرکتهای فناور و دانشبنیان در در بخشهای مختلف کشور از جمله صنعت خودرو کشور هستیم؛ در این راستا، طی همایشی که ماه گذشته در ایران خودرو با حضور شرکتهای فناور و دانشبنیان برگزار شد، موضوع نوآوری باز و استفاده از ظرفیت این شرکتها در این گروه صنعتی مطرح و قرار به تدوین و امضای یک تفاهم نامه شد.
وی افزود: طبق این تفاهم نامه بنا داریم در سامانه "نظام ایدهها و نیازها (نان)"، نیازمندیهای ایران خودرو را که تاکنون قریب به 230 مورد آن را اعلام کردهاند با کمک فناوران و نخبگان کشورمان تامین نماییم. همچنین طرح "دستیار فناوری"، "گرنت فناوری" و طرح ملی "ترویج کارآفرینی" از جمله دیگر مواردی است که برای پیشبرد آنها از ظرفیت گروه صنعتی ایران خودرو استفاده خواهد شد.
خیرالدین در ادامه، با اشاره به این موضوع که اکنون 50 پارک علم و فناوری 246 مرکز رشد و 10هزار و 800 واحد فناور مستقر در این پارکها مشغول به فعالیت هستند؛ از اشتغالآفرینی 90 هزار شغل توسط آنها یاد کرد که این مهم در حال افزایش است.
در ادامه این مراسم مهدی خطیبی، مدیر عامل گروه صنعتی ایرانخودرو اظهارداشت: در گروه صنعتی ایران خودرو همواره فعالیتها و دستاوردهای شرکتهای فناور و دانشبنیان کشور مورد توجه قرار گرفته که البته در سال جاری بنابر فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان به امر "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، توجه و تمرکز بیشتری به این موضوع شده است.
وی در ادامه، به ایجاد "مرکز نوآوری" در مجموعه ایرانخودرو اشاره کرد که در جهت هماهنگی میان شرکتهای فناور، دانشبنیان و نخبگان کشور با گروه صنعتی ایرانخودرو، به فراخور نیازهایی موجود، اقدام میکند.
در پایان منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: حوزه حمل و نقل از دغدغههای اصلی وزارت صمت بوده که اکنون نیز با ورود فناوریها و نوآوریهای جدید به این عرصه از جمله خودروهایی با سوخت پاک و خودران، بیش از پیش نیازمند بهرهگیری از توانمندیهای دانشگاهی و به ویژه شرکتهای فناور و دانشبنیان در صنعت خودرو کشور هستیم.
وی افزود: برای تحقق این مهم، ایجاد یک زیست بوم فناورانه و نوآورانه متشکل از دانشگاهها، شرکتهای فناور و دانشبنیان و بخش صنعت لازم است تا ذیل فعالیتهای این زیست بوم، بر روزآمدسازی صنعت خودرو کشور کمک کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/